Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Apei Slim Round Glass Protector iPhone 6 Plus White Full

Termékkatalógus
Apei Slim Round Glass Protector iPhone 6 Plus White Full
Üvegfólia - 9H keménységű, vastagsága 0,3 mm
Kód:  AP524 Termékszám:  12134

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Apei Slim Round Glass Protector iPhone 6 Plus White Full

A keménység, amit keres

Az Apei Slim Round Glass Protector speciálisan megmunkált átlátszó üvegből készült, amely ellenáll a karcolódásnak és az egyéb károsodásoknak. 9H keménységű, ami azt jelenti, hogy háromszor erősebb, mint a hagyományos fólia. Ez a kiváló kiegészítő kifejezetten az iPhone 6 Plus White telefonhoz készült.

Nem kell félnie a károsodástól

Még az éles tárgyak, mint például a kések vagy a kulcsok sem hagynak rajta nyomot. Sőt mi több, a felhasznált speciális technológiának köszönhetően nem maradnak meg rajta az ujjlenyomatok.

Szinte észre sem veszi

Ez az üveg teljesen átlátszó, nem tartalmaz szűrőket, így nem befolyásolja a láthatóságot sem. Meglepően vékony - mindössze 0,3 mm-rel magasítja meg a képernyőt. A lekerekített éleknek köszönhetően nem kell félnie, hogy a zsebből való kihúzáskor a nadrágba beakadva letépné a kijelzőről. Az üveg egy vékony szilikon réteg segítségével tapad a kijelzőre úgy, hogy szinte észre sem veszi. Ragasztáskor az üveg és a kijelző között nem képződnek légbuborékok, amelyek a szokványos fóliák esetében.

 

Paraméterek

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apei Slim Round Glass Protector iPhone 6 Plus White Full Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apei Slim Round Glass Protector pro iPhone 6 Plus White Full. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apei Slim Round Glass Protector na iPhone 6 Plus White Full. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apei Slim Round Glass Protector für iPhone 6 Plus White Full. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apei Slim Round Glass Protector für iPhone 6 Plus White Full.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ