A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

APEI Slim kerek üveg fólia Lenovo S850

Termékkatalógus
APEI Slim kerek üveg fólia Lenovo S850
4,4 3 értékelés
Üvegfólia - 9H keménységű, vastagsága 0,3 mm
Kód:  AP520 Termékszám:  12130

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

APEI Slim kerek üveg fólia Lenovo S850

Keménység, amit keres

APEI Slim kerek üveg védő készült speciálisan feldolgozott átlátszó karcálló üveg és egyéb károkat. Úgy értékeljük 9H keménységű, ami azt jelenti, hogy három-szor erősebb, mint a hagyományos film. Ez a csodálatos mellett a telefon kifejezetten Lenovo S850 telefon.

Sérülés nem kell aggódnia

Még éles tárgyakat, például kést vagy gombok rajta nem hagy semmilyen nyomot. És nem csak, hogy egy speciális technológiával, hogy ez az üveg szintén megakadályozza a nemkívánatos ujjlenyomatokat.

Akkor nem is tudja, hogy ez

Ez az üveg teljesen átlátszó, szűrők nélkül, így nem befolyásolja sem a láthatóságot. Azt is meglepően vékony - mindössze 0,3 mm-rel nagyobb a képernyőn. Hála a lekerekített élek veszélye annak, hogy véletlenül vezet be kell nadrág, miközben húzza a zsebéből. Üvegrúdak egy vékony szilikon a telefon képernyőjén, így az általa soha nem fog tudni.Amikor a ragasztás Sőt, az üveg és a kijelző nem termel semmilyen buborékok merülnek fel, amikor ragasztás normál film.

Paraméterek

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság
0,3 mm Kész!
Keménység
9H Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: APEI Slim kerek üveg fólia Lenovo S850 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apei Slim Round Glass Protector pro Lenovo S850. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apei Slim Round Glass Protector pre Lenovo S850. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte APEI Schlank Round Glass-Schutz für Lenovo S850. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte APEI Schlank Round Glass-Schutz für Lenovo S850.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ