30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

APOGEE QUARTET + Waves

Termékkatalógus
APOGEE QUARTET + Waves
Tartozék - AD/DA konverter 24bit/192 kHz, hangkártya, 12 bemenet és 8 kimenet, 4x az eszközön és mikrofonon előerősítő fantom tápegységgel, USB2, fejhallgató és 6x monitor kimenet, OLED kijelző, USB Midi, világóra + WAVES GOLD PLUGIN BUNDLE
Kód:  APG06a2
APOGEE QUARTET + Waves Megszűnt

APOGEE QUARTET + Waves

Élvezze a legjobb hangélményt, amelyet az  Apogee eszközök nyújtanak Önnek!  Minden egyes alkatrész, amit ennek a  mesterműnek a létrehozásához használtak, a zenei technológiának és a technológia piacának az élvonalába tartozik.  Már az első hallgatáskor érezni fogja, hogy  prémium minőséget hall, és a mennyben érzi magát.
 

legfontosabb jellemzői

  • Premium minőségű zene –szolgáltató  eszköz
  • A készülék fel van szerelve négy előerősítővel
  • USB MIDI portokkal van ellátva
  • Kiváló kidolgozású OLED kijelző
  • Tökéletes kompatibilitás Apple készülékekkel
  • Tartalmazza a  Waves Gold  Plugin Bundle –t  (kábelköteget)
     

Csak figyeljen!

Élvezze az előnyeit ennek a professzionális zenei szolgáltatónak,  amely  egy torzításmentes és kristálytiszta hangzást varázsol elő  az Ön Apple eszközéből.  Az Apogee Quartet AD / DA konvertert zenészekkel  együttműködve  tervezték,  és kifejezetten a zenészek általi használathoz gyártották. A készülék fel van szerelve négy mikrofon előerősítővel,  USB MIDI interfésszel  és ESS Sabre 32 DAC technológiákkal.  Összesen négy combo kimenet, professzionális mikrofon  vagy  gitár csatlakoztatható hozzá. Tizenkét analóg kimenetet  használva Ön képes lesz bővíteni a készülékét  akár 5.1 hangszóróra  vagy fejhallgatóra  és egyéb hasznos dolgokra is. További hat kimenet áll rendelkezésre a monitor számára.

A legmodernebb technológiákkal elkészített eszköz akár 192 kHz / 24 bit  hangzást is tud produkálni. Az USB 2.0 port biztosítja a tökéletes és gyors kapcsolatot az Ön  Mac hálózatával. A termék büszkélkedhet Waves Gold Plugin Bundle technológiával , ami összesen 35 darab audio csatlakozót tartalmaz mindössze  24 000 cseh koronáért.  Az AD / DA konverter úgy lett kialakítva, hogy garantálható legyen az Ön számára az  életében  legtisztább felvételi és lejátszási (zenehallgatási) élmény. A prémium alkatrészek felhasználásának köszönhetően  a készülék bemeneti érzékenysége 75 dB.

 

Második neve: Tökéletesség

A kiválóan  kidolgozott  OLED kijelző lehetővé teszi Önnek, hogy azonnal ellenőrizze és szabályozza a  készülék használt funkcióit  és minden kimenetét. Ez azt is lehetővé teszi Önnek, hogy a  Maestro 2 szoftver nélkül is dolgozhasson.  Az érintős  vezérlővel Ön a készülék valamennyi ellenőrző tulajdonságával tud dolgozni.  Minden vezérlő fel van szerelve LED háttérvilágítással. Egyéb ellenőrzési lehetőségek közé tartoznak az  A, B, C, érintésvezérlések, amelyek azt teszik lehetővé, hogy könnyen vezérelje az olyan  kimeneteket, mint például a  Mute (némítás), a Dim (homályosítás)   vagy Sum  (összegzés) és a Mono.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si APOGEE QUARTET + Waves . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si APOGEE QUARTET + Waves. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte APOGEE QUARTET + Waves. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte APOGEE QUARTET + Waves.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ