A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Apple 42 mm Kávébarna/karamellbarna szőtt nylon

Termékkatalógus
Apple 42 mm Kávébarna/karamellbarna szőtt nylon
Szíj - cserélhető, egyedi színminta, Apple Watch 42 mm-hez, csuklókerület: 145-215 mm
Kód:  JA064e2h Termékszám:  MNKE2ZM/A Gyártó honlapja:
Apple 42 mm Kávébarna/karamellbarna szőtt nylon Megszűnt

Apple 42 mm Kávébarna/karamellbarna szőtt nylon

Az eredeti női kávébarna/karamellbarna színkombinációjú cserélhető Apple 42 mm óraszíj az Apple Watch 42 mm okosórádhoz ajánlott. Amennyiben módot keresel, hogy órádat hozzáigazítsd éppen viselt öltözékedhez vagy hangulatodhoz, ez az óraszíj mindezt lehetővé teszi.

Minden Apple óraszíj több mint 500 különálló monofil nylonból készült, amelyek négy rétegben összekapcsoltak. A végeredmény a nagy ellenállás és egyben a kényelem, mintha szövetből készült óraszíjat viselnél. Az óraszíj 145 - 215 mm-es csuklókerülethez ajánlott.

Fő előnyök

  • Apple Watch 42 mm-hez
  • 145 - 215 mm-es csuklókerülethez ajánlott
  • Könnyen cserélhető
  • 500 nylonszálból készült
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple 42 mm Kávébarna/karamellbarna szőtt nylon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple 42mm Kávově/ karamelově hnědý z tkaného nylonu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple 42mm Kávově/ karamelově hnědý z tkaného nylonu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple 42mm Sportarmband aus gewebtem Nylon - Kaffee/Karamell. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple 42mm Sportarmband aus gewebtem Nylon - Kaffee/Karamell.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ