A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Apple 42 mm Éjkék bőr - Large

Termékkatalógus
Apple 42 mm Éjkék bőr - Large
4,0 1 értékelés
Szíj - cserélhető. kézzel feldolgozott hullámos bőr, beállítható mágneses rögzítés, Apple Watch 42 mm-hez, 180 - 210 mm-es csuklókerülethez
Kód:  JA064d2p Termékszám:  MLHM2ZM/A Gyártó honlapja:

Apple 42 mm Éjkék bőr - Large

Biztosan minden Apple 42 mm-es okosóra büszke tulajdonosa értékeli az óraszíj cserélhetőségét. Ezáltal mindig hozzáigazíthatod okos kiegészítőd küllemét az aktuális alkalomhoz. steppelt 180 - 210 mm-es méretű szíj illik női és férfi csuklóra is.

Az óraszíj kézzel cserzett bőrből készült, az elismert olaszországi cserzőműhelyből származik Arzignanóból. 

Fő előnyök 

  • Kézzel kidolgozott bőr
  • A bőr hagyományos felületkezelésű
  • Mérete alkalmas férfiaknak is
  • Kényelmes mágneses rögzítés

Eredeti kézműves feldolgozás

A finom maratási és felületkezelési folyamat által a bőrön gyönyörű kavicsos textúra és hullámok alakulnak ki. A bőrszíjban egyesül a hagyományos kézművesség és a modern hozzáállás. A puha, steppelt bőr közé rejtett mágnesek segítenek az egyszerű felhelyezésben és a pontos rögzítésben.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple 42 mm Éjkék bőr - Large Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple 42mm Půlnočně modrý kožený - Large. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple 42 mm Polnočná modrá kožený - Large. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple 42mm Leather Loop Uhrarmband - Mitternachtsblau, Größe L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple 42mm Leather Loop Uhrarmband - Mitternachtsblau, Größe L.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ