Apple Multimédia központ 2015 32 gigabájt

Termékkatalógus
Apple Multimédia központ 2015 32 gigabájt
4,9 42 értékelés
Médialejátszó - 32 GB tárhely, tvOS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN, HDMI és USB-C, App Store, Apple TV, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
Kód:  NL824e2a Termékszám:  MR912CS/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Apple Multimédia központ 2015 32 gigabájt

Új Apple TV
Új Apple TV

A televíziózás jövője

A TV életünk fontos részét képezi. Összegyűlünk a képernyő előtt, és együtt nézzük a legjobb filmeket vagy a legfontosabb események közvetítését. A tévénézés élménye mégis hosszú ideje mit sem változott. Egészen mostanáig. A legfontosabb, hogy felismerjük: az alkalmazások jelentik a tévézés jövőjét. Az alkalmazások gyorsan átveszik a főszerepet a műsorszolgáltatásban. Ezt a szemléletet követve új alapokra helyeztük a rendszerünket: új tvOS-t és innovatív módszereket fejlesztettünk a képernyő kezelésére. Ez az új Apple TV. Mert a tévé ebbe az irányba halad.


Minden az alkalmazások körül forog

Számítógépen és mobileszközökön eddig is alkalmazások segítségével értük el a különböző szórakoztató tartalmakat. A televíziózás pedig szintén ebbe az irányba tart. Az alkalmazások új távlatokat nyitottak a tévénézésben. Tetszés szerint választhatja ki például, hogy mit, mikor és hol szeretne megnézni. Az új Apple TV-hez és a sokoldalú tvOS-hez a fejlesztők olyan felhasználói felületeket készíthetnek, melyek megváltoztatják a tévézéssel szembeni elvárásainkat, és a tévénket is ugyanolyan személyre szabott eszközzé varázsolják, mint az iPhone telefonunk vagy az iPad készülékünk.

Képernyőre kívánkozik?

Lehetőséget kaphat

Az Apple TV a szórakoztatóipar nagyágyúit hozza el a nappalidba. Sikerfilmek az iTunesból. Élő sportközvetítések. A legfrissebb hírek. Oktatóműsorok. Szórakoztató tartalmak kicsiknek. És még sorolhatnánk. A kínálat pedig folyamatosan, jobbnál jobb új csatornákkal bővül. Szinte hihetetlen, hogy fér bele ennyi remek tartalom egy ilyen kicsi dobozba.

Aplikace
Aplikace


Játékok és alkalmazások
megtekintése a televízión
nagyszerű látvánnyal

Az App Store a tévénket is meghódítja. Képzelje csak el, milyen lesz nagy képernyőn játszani a legizgalmasabb játékokkal. Az appokkal akár edző- vagy osztályteremmé is alakíthatjuk a nappalit. A többszemélyes játékokkal pedig a család estéi is újabb izgalmakat tartogathatnak. Alig várjuk, hogy a fejlesztők mit hoznak ki mindebből.

Apple TV
Apple TV

Televízió és a technológia - Végre az innovációk is kapnak műsoridőt

Az iPhone és az iPad elterjedésével a legnagyszerűbb technológiai újításokból gyakran csak a zsebben vagy kézben hordott, kis képernyős készülékek vehették ki a részüket. Itt az idő, hogy ezek a technológiák a nagy képernyőre is eljussanak, és hasonlóan innovatív élményt jelenthessenek. Az új Apple TV-nek és a tvOS rendszernek, az újratervezett felhasználói felületnek, valamint az érintőfelületes Apple TV Remote távirányítónak köszönhetően a tévézés számára jobb idők várnak, mint valaha.

Új környezetben
a televíziózás,
ne csak nézze, élje is át!

A tévét általában a szoba másik végéből nézzük. Ezért olyannak tervezték az Apple TV felhasználói felületét, hogy közelebb hozza a felhasználókat a tévéhez, ne pedig eltávolítsa tőle. Az újratervezett Apple TV képernyőin a tartalomé a főszerep. A parallax görgetés pedig úgy kelti életre a filmposztereket, hogy közben mindig pontosan tudjuk, hol járunk éppen. Magával ragadó élmény, több méteres távolságból is.

Ovladač
Ovladač

Véget nem érő gombnyomogatás? Lapozzunk inkább.

Touch vezérlés örökre megváltozott a kölcsönhatás a telefonokat. Most van ez a távirányítón. Az érintés felülete Apple TV távirányító akkor hüvelykujj görgetni, válassza ki, és lépjünk területet a képernyőn.

Snadné ovládání
Snadné ovládání

Új Apple TV

Érintőfelületes Apple TV Remote távirányítóval, alkalmazásokkal és játékokkal, valamint a tévézés teljesen új élményével.

Csomag tartalma

  • Apple TV
  • Apple TV távirányító
  • tápkábel
  • USB Lightning kábel
  • dokumentáció
Új Apple TV
Új Apple TV

További információk

Videoformátumok

  • Videó H.264 felbontás akár 1080p, 60 képkocka másodpercenként, High vagy Main Profile szinten 4,2 vagy alacsonyabb verzió
  • Videó H.264 Baseline Profile Level 3.0 vagy alacsonyabb AAC-LC hanggal, akár 160 kb / s csatornánként, 48kHz, sztereó formátumban.m4v, MP4.mov
  • MPEG-4 videó, akár 2,5 Mb / s, 640 x 480 pixel, 30 képkocka másodpercenként, Simple Profile AAC-LC hanggal, akár 160 kbit / s, 48 kHz, sztereó formátumban.m4v ,MP4.mov

Audio formátumok

  • HE-AAC (V1), AAC (16-320 Kb / s), védett AAC (az iTunes Store), MP3 (16-320 Kb / s), MP3 VBR, Audible (formátumok 2, 3 és 4), Apple Lossless , AIFF és WAV; Dolby Digital 5.1 és Dolby Digital Plus 7.1

Fotó formátumok

  • JPEG, GIF, TIFF

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Operációs rendszer
tvOS Kész!
Tárhely kapacitás
32 GB Kész!
Interfész
Ethernet LAN, HDMI, USB-C Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth, Wi-Fi Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Alapvető paraméterek

Operációs rendszer
tvOS Kész!
Tárhely kapacitás
32 GB Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Interfész
Ethernet LAN, HDMI, USB-C Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth, Wi-Fi Kész!
USB portok száma
1 × Kész!
Támogatott audio formátumok
AAC, AC‑3, AIFF, Apple Lossless, E-AC‑3, FLAC, MP3, WAV Kész!
Támogatott videó formátumok
H.264, MP4, MPG, HEVC Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Apple AirPlay Kész!
Alkalmazás
App Store, Apple TV, Netflix, YouTube Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes médialejátszó
» Összes videólejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple Multimédia központ 2015 32 gigabájt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple TV 2015 32GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple TV 2015 32 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple TV 2015 32GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple TV 2015 32GB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ