Apple AirPods 2019 vezeték nélküli töltőtokkal

Termékkatalógus
Apple AirPods 2019 vezeték nélküli töltőtokkal
4,8 1786 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds) zárt, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, 24 óra akkumulátor-üzemidő (5 óra+19 óra)
Kód:  JA940i3 Termékszám:  MRXJ2ZM/A Gyártó honlapja:

Apple AirPods 2019 vezeték nélküli töltőtokkal

Ön rajongója az Apple termékeknek, és szeretné kipróbálni az új eszközöket? Akkor ne hagyja ki az Apple AirPods új verzióját, a saját töltőállomással. Sok fejlett funkciót kombinálnak - a tartósság és a hangminőség is javult. De az előző generáció kedvenc funkciói is benne vannak - felismerik, ha a füled nincs dobozban, sőt megtanulják felismerni a hangod. Azonnal párosulnak bármely Apple készülékkel. Ezen kívül akkumulátorral vannak felszerelve, amely garantálja a folyamatos zenehallgatást 5 órán keresztül.

Az Apple AirPods fejhallgató főbb jellemzői

  • Ízléses kialakítás, fényes kivitelben
  • Zenehallgatás akár 5 órán keresztül
  • Gyors párosítás a Bluetooth-lal
  • Könnyű dupla érintéssel történő működtetés
  • Számos speciális funkció

Az Apple AirPods segítségével egyszerűen kezelhető a hívás

Azonnal megszokja az Apple AirPod-ot. Vezeték nélküli, ami jelentős kényelmet jelent. Nagyon jól alkalmazkodik napi szokásaihoz. Koppintson duplán a Siri asszisztense ügyes vezérlésére és kommunikálására. A nagy előnye az, hogy a híváskezelés során nem kell aggódnia a felesleges vezetékek miatt. Velük kihangosító módban és forgalmas környezetben is kezdeményezhet hívásokat. Szeretteim világosan és érthetően hallják meg. Ezenkívül nemcsak a kedvenc zenéjének hallgatásáról szól. Hallgassa meg a podcastokat és a hangoskönyveket bárhol. Meg fog lepődni, hogy hány dolgot tehetsz velük.

Párosítás más eszközökkel

Párosítsa a fülhallgatót a készülékkel gyorsan és egyszerűen. Támogató eszközök iOS 10 vagy újabb verzióval, Watch OS 3.0 és újabb verziókkal, valamint Mac eszközök Sierra operációs rendszerrel. Az Apple AirPods készülékeket Bluetooth-on keresztül más eszközökhöz is csatlakoztathatja . Elveszíti Siri segítőkész asszisztens támogatását.

Vezeték nélküli töltő tok

Az Apple AirPods állandó része az intelligens tok LAB.C 512. Az előző generációval összehasonlítva támogatja a vezeték nélküli töltést, így a „teljes tartály” megőrzése soha nem volt ilyen egyszerű. Ugyanazon fényes, fehér kivitelben készült, szépen illeszkedik az Apple AirPods fejhallgatóhoz. Az adapter jól tartja a belsejét, és a szilikon heveder könnyű kinyitni. A felhasznált anyagoknak köszönhetően ellenáll az ütéseknek és a normál kopásnak. Az adapter rendelkezik egy integrált gombbal, amely lehetővé teszi az AirPod párosító gomb működtetését. Van egy töltési állapotjelző is az iPhone-on. A fejhallgatót 15 percen belül újratöltik, amikor behelyezik a tokba, további 3 órányi játékot biztosítva. A csomagolt tokkal és a fejhallgatóval akár 24 órás hallgatási időt is összegyűjthet.

Az LAB.C 512 vezeték nélküli töltő tok legfontosabb jellemzői

  • Apple AirPods vezeték nélküli töltésre tervezték
  • Kompatibilis a Qi vezeték nélküli töltőkkel
  • Bemenet 5 V / 1 A
  • Teljesítmény 5 V / 0,5 A
  • Méretek: 51 × 65 × 29,5 mm
  • Súly: 30 g
  • Töltési állapotjelző LED az adapter alján

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!
Kialakítás
Hallójárathoz illeszkedő (earbuds) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárathoz illeszkedő (earbuds) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
24 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató)
5 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (tok)
19 óra Kész!
Akkumulátor töltése
Vezeték nélküli töltés, Lightning, Tokban Kész!

Tömeg

Tömeg
48 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

További változatok Apple AirPods termékhez:

56 990 Ft - 56 990 Ft

Apple AirPods (2. generáció)

Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárathoz illeszkedő (earbuds), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, Ambient sound, Hi-Res audio, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, 24 óra akkumulátor üzemidő (5 óra+19 óra)
Kosárba
56 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Sziasztok, számomra sem egyértelmű, melyik generáció az Airpods, 1. vagy 2. Október 18-an erre a kérdésre azt a választ küldtétek, hogy 1. generációs? Azóta változott a helyzet?

Sziasztok! Most akkor ez az első vagy a második generáció? Előző válaszokban mindkettőt láttam,így nem értem

Üdv az újszerű az mit takar?

Sziasztok! Eredeti apple csomagolás jár hozza (pl: doboz)

Üdv! Az egyszer kiállított jelölés mit jelent ? Volt használva a termék, vagy megrendelés esetén bontatlan termék fog érkezni ? Garancia vonatkozik rá ? Az érintett termék 2. generációs, töltőtokkal és fülhallgatóval ? Köszönettel, Gábor

Ezek biztosan eredeti Apple termékek?

Üdv, az lenne a kérdésen hogy Android telefonhoz is lehet párosítani az adott fülhallgatót?

Üdv , a használt termékről esetleg konkrét leírást, vagy fotót lehet kérni ? Köszönöm.

A használt termék (illetve új termék) vásárlása esetén lehetséges az Applecare Plus for headphones vasárlása az Apple hivatalos oldalán?

A kiterjesztett garancia vásárlása esetén ha azalatt az idő alatt amíg tart a kiterjesztett garancia az akkumulátor elhasznalódik akkor az is garanciális lesz és díjtalan lesz a szervíz?

123
Kérdések és válaszok: Apple AirPods 2019 vezeték nélküli töltőtokkal
Kiegészítők: Apple AirPods 2019 vezeték nélküli töltőtokkal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple AirPods 2019 s bezdrátovým nabíjecím pouzdrem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple AirPods 2019 bezdrôtovým nabíjacím puzdrom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple AirPods 2019 mit kabelloser Ladebuchse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple AirPods 2019 mit kabelloser Ladebuchse.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ