A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Apple iPhone 12 / 12 Pro pisztácia szilikon MagSafe tok

Termékkatalógus
Apple iPhone 12 / 12 Pro pisztácia szilikon MagSafe tok
4,6 177 értékelés
Telefon tok - Apple iPhone 12 és iPhone 12 Pro tok, szilikon, kemény, kijelző karcolás elleni védelme, MagSafe, vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
Változat
Kód:  JA065d06 Termékszám:  MK003ZM/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Apple iPhone 12 / 12 Pro pisztácia szilikon MagSafe tok Megszűnt

Apple iPhone 12 / 12 Pro pisztácia szilikon MagSafe tok

Óvd meg mobilodat a sérülésektől a kiváló Apple iPhone 12 / 12 Pro pisztácia szilikon MagSafe tok segítségével. Ez egy hátlapi tok, ami speciális kialakításával és tartós felépítésével garantálja a telefon állapotának megőrzését. Megállapítható, hogy a kiváló Apple iPhone 12 / 12 Pro pisztácia szilikon MagSafe tok kellemes tapintású és jól kézre áll. A szilikon praktikuma, egyszerű használata és fokozott ellenálló képessége végett népszerű. A telefonra simuló Apple iPhone 12 / 12 Pro pisztácia szilikon MagSafe tok nem lehetetleníti el a hozzáférést a töltéshez és más csatlakozókhoz, így kényelmesen használhatod a telefonod. Úgy készítették, hogy a képernyőt is óvja a karcolások ellen. Egy másik pozitívuma, hogy a vezeték nélküli töltést sem nehezíti meg. Ezenfelül biztos lehetsz benne, hogy a modern MagSafe technológiával is együttműködik, amely az Apple telefonok vezeték nélküli feltöltésére szolgál. Ez a mobiltok kemény, emiatt talán nehezebben lehet az üzembe helyezése, de utána erősen fog tartani. Ez a praktikus Apple iPhone 12 / 12 Pro pisztácia szilikon MagSafe tok hatékonyan megóvja Apple iPhone 12 és iPhone 12 Pro készülékedet.

A minőségi Apple iPhone 12 / 12 Pro pisztácia szilikon MagSafe tok főbb paraméterei

  • Praktikus védelem Apple iPhone 12 és iPhone 12 Pro mobiltelefon számára
  • A merev tok biztosítja a telefon tökéletes biztonságát
  • Az igényes Apple iPhone 12 / 12 Pro pisztácia szilikon MagSafe tok a kijelzőt is óvja a karcolások ellen
  • A MagSafe technológiával is kompatibilis
  • Az igényes Apple iPhone 12 / 12 Pro pisztácia szilikon MagSafe tok kivágásokkal van ellátva a különféle csatlakozók részére
  • A vezeték nélküli töltést sem nehezíti meg
  • Alapanyaga: szilikon
  • zöld árnyalatú

Paraméterek

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
Szilikon Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Tulajdonságok és funkciók
MagSafe, Vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, Kijelző karcolás elleni védelme, Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak Kész!
Szín
Zöld Kész!

Típus és anyag

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
Szilikon Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók
MagSafe, Vezeték nélküli töltéssel kompatibilis, Kijelző karcolás elleni védelme, Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak Kész!

Szín és motívum

Szín
Zöld Kész!

Méret

Telefon max. magassága
146,7 mm Kész!
Telefon max. szélesség
71,5 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple iPhone 12 / 12 Pro pisztácia szilikon MagSafe tok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikonový kryt s MagSafe pistáciový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple iPhone 12 a 12 Pro Silikónový kryt s MagSafe pistáciový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple iPhone 12 und 12 Pro Silikonhülle mit MagSafe pistazienfarben. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple iPhone 12 und 12 Pro Silikonhülle mit MagSafe pistazienfarben.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ