Apple iPhone 6s Plus tok barna

Termékkatalógus
Apple iPhone 6s Plus tok barna
5 1 értékelés
Mobiltelefon tok - Bőr
Kód:  RI050a7a Termékszám:  MKX92ZM/A Gyártó honlapja:
Apple iPhone 6s Plus tok barna Megszűnt

Apple iPhone 6s Plus tok barna

Kényeztesse magát a legjobb telefon a világon a legjobb ellátást a világon. Márkás luxus és az Apple iPhone 6s Plus tok mutatja be magát, mint egy megbízható védő és praktikus kiegészítője. Tökéletesen illeszkedik a készülék és elhagyja a helyet, csak a kivágások fontos gombok.

Őszinte bőrtokot tervezők iPhone

Ház hangsúlyozzák a görbék a telefon, sőt, hála a tökéletesen kényelmes bőr felszínén vyvedenému nagy hold. A belső bélés mikroszálas segít megvédeni az iPhone. És mivel a festék beadása közvetlenül a bőr, a szín a külső mélyen behatol a felszín alatt.Élvezze a valódi minőség - minőség nakousnutého alma szimbólum több, mint bármi más a világon. A telefon egy öröm hüvely, amely azért jött létre, csak neki.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple iPhone 6s Plus tok barna
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple iPhone 6s Plus kryt hnědý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple iPhone 6s Plus Case, hnedé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple iPhone 6s Plus Leder Case - Sattelbraun. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple iPhone 6s Plus Leder Case - Sattelbraun.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ