A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Apple iPhone 5, 5S, SE barna

Termékkatalógus
Apple iPhone 5, 5S, SE barna
4,7 9 értékelés
Telefon tok - anyaga: bőr, kompatibilis készülékek: iPhone 5, 5S, SE
Kód:  RI052f Termékszám:  mnyw2zm/a Gyártó honlapja:

Apple iPhone 5, 5S, SE barna

Gondoskodj telefonod biztonságáról és eleganciájáról ezzel az Apple által gyártott, luxuskivitelű bőrtokkal. A termék egyszerre nyújt kiváló védelmet és feddhetetlen eleganciát készüléked számára. Tökéletesen illeszkedik eszközödhöz, és megfelelő kivágáokkal rendelkezik a csatlakozók és a gombok könnyű elérése érdekében.

A termék fő előnyei:

  • Bőr kivitel
  • Speciális festési technika
  • Csúcsminőségű bőrből

Valódi bőr tok, az iPhone tervezőitől

A védőtok kiemeli telefonod vonalait, valamint páratlanul kényelmes bőr felületének hála kiváló fogást is biztosít. A tok belső felszíne mikroszálas anyagból készült, amely segít megóvni iPhone készülékedet a sérülésektől. A különleges, direkt befecskendezéses festési technológiának köszönhetően a bőrtok mélyebb rétegei is a felületi színnel vannak pigmentálva. Élvezd a valódi minőséget - azt a minőséget, amelyet a dombornyomott, méltán világhírű almás embléma képvisel a bőrtok hátoldalán, pontosan a készülék saját logója felett. Szereld fel telefonod ezzel a minőségi tokkal, amelyet kifejezetten ehhez a típushoz terveztünk.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple iPhone 5, 5S, SE barna
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple iPhone SE kryt sedlově hnědý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple iPhone SE kryt sedlovo hnedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple iPhone SE Leder Case - Sattelbarun. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple iPhone SE Leder Case - Sattelbarun.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ