Apple 42 mm-es láncszemes szíj

Termékkatalógus
Apple 42 mm-es láncszemes szíj
Szíj - cserélhető, rozsdamentes acélötvözet, pillangózár, 42 mm-es Apple Watch-hoz és 140-205 mm-es csukló kerülethez
Kód:  JA064e2d Termékszám:  MJ5J2ZM/A Gyártó honlapja:

Apple 42 mm-es láncszemes szíj

Ön büszke tulajdonosa vagy a tulajdonos az intelligens órák Apple körülbelül akkora 42 mm. Akkor nyilvánvaló az a lehetőség, hogy kicseréljék órák szalag után szalagot Apple Silver Link karkötő. Ragaszd a méret 140-205 mm alkalmas mind a férfiak és a nők csuklóját.

Ez történt a rozsdamentes acél 316L. A tényleges 100 szalag képez egyetlen komponens kényelmes aktiválás, ami nem látható kívülről.

A fő előnyök

  • Első osztályú rozsdamentes acél ezüst
  • Áll a 100 darab, különböző méretű
  • Méret alkalmas férfiak és nők
  • kényelmes zárás
  • Kézzel csiszolt felülettel
  • Dedikált gombok segítségével állítsa be a méretet

Apple kütyü

Miért eltávolítható szalag Apple olyan érdekes? Mint mindig, az Apple mindenre gondol, és képes nyerni. Ezen túlmenően, a szalag áll számos részén, minden egyes részét különböző. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a heveder is változik a magassága és dőlésszöge az egyes darabok.

Az így kapott darabokat kézzel csiszolt, hogy biztosítsa a tökéletes tervező megjelenés. És ez még nem minden. Néhány darab van egy külön gomb, amely könnyen elmozdítható. Finoman és állítsa be a kívánt méretet a szalagot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple 42 mm-es láncszemes szíj Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple 42mm Článkový tah. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple 42mm Článkový ťah. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple 42mm Gliederarmband. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple 42mm Gliederarmband.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ