Apple TV 2015 64 gigabájt

Termékkatalógus
Apple TV 2015 64 gigabájt
4,8 33 értékelés
Médialejátszó - A8 chip 64 bites architektúrával, 64 GB-os belső memória, Bluetooth 4.0, 802.11ac Wi-Fi, LAN, HDMI 1.4, USB Type-C (USB-C), TVOS
Kód:  NL824e3 Termékszám:  MLNC2SP/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Apple TV 2015 64 gigabájt

 
le
Nová Apple TV
 
le
Nová Apple TV
 

A televíziózás jövője

Életünk szinte elképzelhetetlen televízió nélkül. A nagy képernyő előtt együtt nézzük és izguljuk végig a kiemelkedő filmalkotásokat és a jelentős eseményeket. Összességében mintha semmi változás nem történt volna a televíziózás kezdetei óta. Mostanáig. Csak tudnod kell, hogy a tévézés jövője az appokkal kezdődött, és a nagyképernyős szórakozás is erre tart. Villámgyorsan hozzászokunk ahhoz, hogy appokat nézünk közvetítések helyett.  Ezért épített az Apple új eszközt a megváltozott valóság számára. Ennek alapelemei az új operációs rendszer, a tvOS és az innovatív érintőképernyős lehetőségek. Ez az új Apple TV. Erre tart a televíziózás.


Középpontban az applikáció

A mobil eszközökön és a számítógépeken futó alkalmazásoknak köszönhetően mindenféle szórakoztató tartalomhoz könnyen hozzájuthatunk. Ebbe az irányba halad a televíziózás. Az Apple TV a szórakoztatóipar nagyágyúit hozza el a nappalidba. Az alkalmazások a teljesen kötetlen televíziózás élményét adják meg neked: te döntheted el, mit szeretnél nézni, azt is, hogy mikor és hol. Az új Apple TV-t és a tvOS meg fogják változtatni a nagy képernyővel kapcsolatos elvárásokat. A televízió ugyanolyan személyes eszköz lesz, mint az iPhone vagy iPad.

Szórakozás, amennyi belefér

ITunes-filmek. Élő sportközvetítés és hírek. És még sok más. Ha érdemes megnézni valamit, biztosan létezik hozzá alkalmazás.

le
Aplikace
 
le
Aplikace
 

Játékok és egyebek
Televíziós játékok és alkalmazások: a nagy durranás

Az App Store a televízió képernyőjére kerül, így  látványos, izgalmas játékokat élvezhetünk nagy képernyőn. Olyan alkalmazások, amelyek tornacsarnokká vagy tanteremmé változtatják a nappalit. Vagy sokak számára nyújtanak élményt, ami meg fogja változtatni a családi vacsoráról alkotott elképzelésünket. Érdekes fejlemények várhatók.

le
Apple TV
 
le
Apple TV
 

Televízió és a technológia
végül elkapta a szemét.

Az iPhone és az iPad színre lépésével sok technológiai újítás megjelent kicsi, a zsebünkben vagy a kezünkben elférő képernyőkön. Itt az idő, hogy ezek a megoldások a nagy képernyőn is elérhetők legyenek. Az új Apple TV-készülék, a tvOS új felhasználói környezete és érintőképernyős vezérlés, valamint az  Apple TV távirányítóban a televízióról alkotott teljesen új felfogás ölt testet. 

Új környezet: a televízió, amilyennek még nem ismertük

A tévét általában a szoba másik végéből nézzük. Ezért olyannak terveztük az Apple TV felhasználói felületét, hogy közelebb hozzon a tévédhez, ne pedig eltávolítson tőle.

le
Ovladač
 
le
Ovladač
 

Apple TV Remote Touch Control: 
búcsú a gombnyomogatástól

Az érintéses vezérlés örökre megváltoztatta a telefon kezelését. Most ugyanez történik a televízióval: az Apple TV Remote precíz érintőfelületén hüvelykujjaddal navigálva célirányosan kezelheted a televízió képernyőjét, akadálytalanul navigálva annak felületén.

le
Snadné ovládání
 
le
Snadné ovládání
 


Új Apple TV.

Élvezd a teljesen új televíziós élményt: az  Apple TV távirányítót, az applikációkat és a játékokat a nappaliban. 

le
Nová Apple TV
 
le
Nová Apple TV
 
 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple TV 2015 64 gigabájt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple TV 2015 64GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple TV 2015 64 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple TV 2015 64GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple TV 2015 64GB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ