Apple TV 4K 64 GB

Termékkatalógus
Apple TV 4K 64 GB
4,9 413 értékelés
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 64 GB tárhely, tvOS operációs rendszer, Bluetooth, ethernet LAN és HDMI 2.0, App Store és Apple TV alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító
Kód:  NL824e7b Termékszám:  MP7P2CS/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Apple TV 4K 64 GB

Új Apple TV 4K
Új Apple TV 4K

A 4K HDR korszaka csak most kezdődik.

Az Apple TV 4K-val lenyűgöző 4K HDR minőségben nézhetsz filmeket és tévéműsorokat. Élő streamen láthatod a híreket és a sporteseményeket, a kedvenc alkalmazásaid segítségével.


Minden az alkalmazások körül forog.

Manapság már a a mobiltelefonok és számítógépek számára alkalmas szórakoztató alkalmazások széles választéka áll rendelkezésre, amelyről a nappalidban található TV-d sem akar lemaradni. A TV-khez alkalmas applikációk révén teljes mértékben kihasználhatod a bennük rejlő potenciált, valamint abszolút személyre szabhatod, hogy mit, mikor és hol szeretnél nézni. Az új Apple TV 4K és a nagy teljesítményű tvOS rendszerrel egy olyan élmény részesévé válhatsz, amely megváltoztatja mindazt, amit eddig a TV készülékekről tudtál. Ennek köszönhetően a TV-d épp olyan személyre szabottá válik, mint az okostelefonod, vagy a tableted.

Annyi szórakozás, amennyit csak bírsz.

iTunes filmek, élő sportközvetítések, hírek ... és még sok más! Mindenhez, amit érdemes megnézni, létezik megfelelő alkalmazás.

Új Apple TV 4K
Új Apple TV 4K

Válts magasabb színvonalra!

A 4K a hagyományos HD-felbontásnál négyszer több képpontot használ, így a tűélesnél is élesebb képet láthatsz. A HDR technológiával pedig valósághűbbek a színek, valamint a legapróbb részletek is tisztán látszanak. Akár a legújabb filmet választod, akár a kedvenc tévéműsorodat nézed, a látvány minden eddiginél élettel telibb lesz.

Új Apple TV 4K

Játékok és alkalmazások
a TV-den.
Készülj fel a nagyszerűre.

Az App Store megérkezett a TV-dre, amelynek köszönhetően fantasztikus és izgalmas játékokban lehet részed. Tapasztald meg az alkalmazások nyújtotta élményt, amelyek edzőteremmé vagy tanteremmé változtatják a nappalidat, de akár a többjátékos módba is belevetheted magad, s így a családi összejövetelek is új tapasztalattal egészülhetnek ki.

Új Apple TV 4K
Új Apple TV 4K

A hagyományos televízió és a modern technológia kombinációja.

Az iPhone és az iPad bevezetésével rengeteg nagyszerű innováció és új technológia került előtérbe a kis képernyős készülékeken, amelyeket a kezünkben és a zsebeinkben is elférnek. Most eljött nagy képernyős készülékek ideje. A tvOS operációs rendszernek, az újratervezett környezetnek, valamint a távirányításnak köszönhetően az új Apple TV a televíziók egy teljesen új aspektusát mutatja be.

Televízió távirányító, amilyet még nem láttál.

Az Apple távirányítója azt az érzést kelti, mintha közvetlenül a TV-t érintenéd meg. Ennek köszönhetően a végtelen szórakozási lehetőségek mindig egy gombnyomásra lesznek.

Új Apple TV 4K
Nová Apple TV 4K

A végtelen gombnyomogatásokkal teli napokban most vége.

Az érintőképernyő örökre megváltoztatta a telefonjaink vezérlési módját, amely most már a TV távirányítókra is érvényes. Az Apple TV távirányítójának érintő felületén keresztül kényelmesen lépegethetsz, kiválaszthatsz, illetve böngészhetsz a képernyőn, a hüvelykujjad segítségével.

Új Apple TV 4K
Új Apple TV 4K


Az új Apple TV 4K.

Egy teljesen új televíziós élmény: élvezd az érintőképernyős vezérlést, az alkalmazásokat és a játékokat - mindezt a nappaliban lévő TV-den keresztül.

A csomag tartalma

  • Apple TV 4K
  • Apple TV távirányító
  • Hálózati tápkábel
  • Lightning-USB átalakító kábel
  • Használati utasítás
Új Apple TV 4K
Új Apple TV 4K

További információk

Videoformátumok

  • H.264/HEVC SDR szabványú videó (legfeljebb 2160p felbontás, 60 képkocka/s) Main vagy Main 10 profillal 
  • HEVC Dolby Vision szabványú videó (5-ös profil) vagy HDR10 szabványú videó (Main 10 profil) legfeljebb 2160p felbontásban 
  • H.264 szabványú videó 3.0-s vagy alacsonyabb szintű Baseline profillal, AAC-LC szabványú hangsávval (legfeljebb 160 Kb/s csatornánként, 48 kHz, sztereó), .m4v, .mp4 vagy .mov fájlformátumban 
  • MPEG-4 szabványú videó Simple profillal (legfeljebb 2,5 Mb/s, 640 x 480 képpont, 30 képkocka/s), AAC-LC szabványú hangsávval (legfeljebb 160 Kb/s, 48 kHz, sztereó), .m4v, .mp4 vagy .mov fájlformátumban

Hangformátumok

  • HE-AAC (V1), AAC (legfeljebb 320 Kb/s), védett AAC (az iTunes Store áruházból), MP3 (legfeljebb 320 Kb/s), változó bitsebességű MP3, Apple Lossless, FLAC, AIFF és WAV; AC-3 (Dolby Digital 5.1) és E-AC-3 (Dolby Digital Plus 7.1-es térhangzás)

Képformátumok

  • HEIF, JPEG, GIF, TIFF

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Támogatott felbontás
4K Ultra HD Kész!
Operációs rendszer
tvOS Kész!
Tárhely kapacitás
64 GB Kész!
Interfész
Ethernet LAN, HDMI 2.0 Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Alapvető paraméterek

Támogatott felbontás
4K Ultra HD Kész!
Operációs rendszer
tvOS Kész!
Tárhely kapacitás
64 GB Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Interfész
Ethernet LAN, HDMI 2.0 Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth Kész!
Támogatott audio formátumok
AAC, AC‑3, AIFF, Apple Lossless, Dolby Atmos, E-AC‑3, FLAC, MP3, WAV Kész!
Támogatott videó formátumok
H.264, MP4, HEVC, HDR10 Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Mobil vezérlés Kész!
Alkalmazás
App Store, Apple TV Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes médialejátszó
» Összes videólejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple TV 4K 64 GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple TV 4K 64GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple TV 4K 64GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple TV 4K 64 Gigabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple TV 4K 64 Gigabyte.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ