Apple TV

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Apple
(2)
Tárhely kapacitás
64 GB
128 GB
-
Interfész
Ethernet LAN
(1)
HDMI 2.1
(2)
Kapcsolódás
Bluetooth
(2)
Wi-Fi
(2)
Alkalmazás
App Store
(2)
Apple TV
(2)
Netflix
(2)
YouTube
(2)

Az Apple TV egy intelligens, funkciókkal teli multimédiás központ, mely minden televízióval kompatibilis. Csúcsminőségű képet biztosít akár 4K felbontásban, teljes értékű App Store-t kínál és hatékony, intuitív tvOS-környezettel kecsegtet. Mit kínál még az Apple TV és milyen alkalmakhoz ideális? Olvass tovább.

Tovább

Mi az az Apple TV és mivel büszkélkedhet?

Az Apple TV számos technológiai fejlesztést rejt, amelyek zavartalan élményt nyújtanak, akár filmet, sorozatot nézel, akár az Apple Store egyik játékát játszod épp. Melyek az Apple TV leghasznosabb szolgáltatásai?

  • Az Apple TV teljes mértékben kompatibilis az Apple ökoszisztémájával. Vezérléséhez használhatod a távirányítót, az iPhone-t, iPad-et vagy Sirit.
  • Az Apple TV alkalmazása elérhető minden Apple eszköz számára, de PC-hez, PS vagy Xbox konzolhoz is.
  • Az Apple TV támogatja az összes jelenlegi streaming szolgáltatást. Rendelkezésre áll a Netflix, a Disney +, a Hulu vagy a HBO Max.
  • Kedvenc filmjeidet vagy műsoraidat elhelyezheted az Apple TV belső tárhelyén, így bármikor lejátszhatod őket.
  • A nagy felbontásnak és a HDR technológiájának köszönhetően a 4K Apple TV minden helyzetben magával ragadó látványt garantál.

Az Apple TV környezet érintéses vezérlést kínál

Az Apple TV tvOS intuitív környezete az érintéses gesztusokkal történő egyszerű kezelésre lett optimalizálva. Az érintésvezérlésnek és az iPhone-okkal vagy iPad-ekkel való kompatibilitásnak köszönhetően gyorsan megfeledkezhetsz a már szétnyomkodott gombokról, az alacsony elemkapacitásról és a TV klasszikus gombos távirányítóival kapcsolatos egyéb problémákról.

Televize Apple a tvOS
Az Apple TV-k az eredeti távirányítókkal működnek a legjobban. Vess egy pillantást az Apple TV távirányítókra.

Az Apple TV-k a díszes alkalmazásokkal is jó pontot szereznek

Az Apple televíziók egy azonos megnevezéssel rendelkező alkalmazással ellátottak, amely egy igazi multimédia központként működik. Szó szerint minden parancsot képes kezelni. Az Apple TV+ szolgáltatást, a kábeltévét szeretnéd nézni, esetleg új fizetős programokat hozzáadni vagy a streaming szolgáltatásokat kezelni? Az Apple TV alkalmazással mindezt megteheted.

i

Mit kínál az Apple TV+?

Az Apple TV+ egy előfizetői szolgáltatás, amely az Apple Originals kiadás minden népszerű műfajának eredeti filmjeit, sorozatait és dokumentumfilmjeit tartalmazza. A próbaidőszak lejárta után ez az Apple TV-előfizetés havonta előfizethető. Az új Apple termékekhez egy év ingyenes használat jár.

Apple TV és App Store

Az Apple TV az App Store alkalmazások gazdag könyvtárával is büszkélkedhet. A multimédiák megtekintése mellett a rendelkezésre álló játékok széles skálájából származó egyik darabbal is kikapcsolódhatsz. Utánanézhetsz azonban az edzés- és fitneszprogramoknak vagy számos egyéb szabadidős alkalmazásnak is.

4K Apple TV

Apple TV 4K – az igényes felhasználóknak

Az Apple TV 4K nagy, 4K felbontást is kínál. Négyszer több képpontot nyújt, mint a normál Full HD felbontás, és tökéletesen éles képpel húz be az akció középpontjába. A HDR10 technológia biztosítja az első osztályú dinamikát.

Apple TV 4K 2021 még tovább fejlesztett funkciókkal

Az Apple TV 4K 2021 legújabb verziója az előző modellhez képest erősebb A12 Bionic processzorral, átdolgozott Siri vezérlővel és HDR-tartalomátvitellel rendelkezik, akár 4K@60Hz minőségben, köszönhetően a HDMI 2.1 interfésznek. Nem szabad megfeledkeznünk a színkalibráció funkciójáról, amely összehangolja a TV képernyőjét azzal az iPhone készülékkel, amelyről a képet streameled.

Szeretnél többet megtudni a 4K Apple TV-ről? Olvasd el a 4K felbontás (Ultra HD) c. cikkünkről.

Az Apple TV további fontos funkciói

Az Apple TV milyen egyéb szolgáltatásai és technológiái fognak az előnyödre válni? Vess egy pillantást a legfontosabbakra:

  • A kompatibilitás széles skálája magába foglalja a H.264, MP4, MPG vagy HEVC videoformátumokat.
  • Ami a hangformátumokat illeti, nem hiányozhat az AAC, MP3, WAV, FLAC vagy az Apple Lossless formátum sem.
  • A WiFi, a Bluetooth és az Apple AirPlay segítségével vezeték nélkül csatlakozhatsz az Apple TV-hez.
  • Az Apple TV vezetékes csatlakoztathatóságát az USB és HDMI csatlakozók egészítik ki.
  • Az Ethernet LAN és a WiFi interfészeknek köszönhetően az Apple TV csatlakozhat online és internetes tartalmat közvetíthet.

Apple TV vs. egyéb médiaközpontok

Az Apple TV további multimédia központokkal, például a Google Chromecasttal vagy a Xiaomi Mi Box-szal versenyez az ügyfelek kegyeiért. Miben különböznek egymástól?

  • A Google Chromecast egy kompakt eszköz, amely támogatja a Windows, az Android és az Apple eszközöket.
  • A Xiaomi Mi Box az Apple TV-hez hasonlóan támogatja a 4K felbontást, valamint hangvezérléssel is rendelkeznek.
  • Az Android TV boxok különböző gyártók multimédia központjai. A közös jellemző az Android OS.

i

Hogyan lehet spórolni Apple TV vásárlása esetén? Próbáld ki a használt termékeket. 100%-ban működőképesek és jótállással rendelkeznek. Vess egy pillantást a használt Apple TV-kre és tartozékaikra.

Apple TV árak

Az Apple termékei nem épp pénztárcabarát araikról ismertek. Azonban gyorsan hozzá kell tenni, hogy a gyártó portfóliójában az Apple TV a legolcsóbb multimédiás eszköz. Az Apple TV árát leginkább a konkurens termékekkel összemérve érdemes megvizsgálni.

Az Apple TV ára nagyjából a duplája a Chromecast, Mi Box és egyéb TV okosítók árának. Nagy hiba lenne az Apple TV-t egyszerű TV okosítónak nevezni. Egyértelmű, hogy legjobban egy létező Apple ökoszisztémában nyújtja a legtöbbet, az iPhone és iPad tulajdonosok az elsődleges célközönség. Az Apple TV áráért kapsz egy hálózati lejátszót, játékkonzolt és smart TV boxot.

iPhone tartalmak tükrözése soha nem volt egyszerűbb, továbbá az Apple TV-re elérhető alkalmazások száma rohamosan nő. Épp az AppStore jelenléte ami rögtön kedvezővé teszi egy Apple TV árát.

Megvizsgálva az összes multimédia lejátszót, csak a végtelen számú bemenetekkel és kimenetekkel rendelkező 4K boxok drágábbak, mint az Apple TV. Hozzáadott értéke azonban a tökéletes kompatibilitásban, kezelésben, intuitív távirányítóban rejlik. Innen nézve az Apple TV ár már rendkívül barátinak tűnik.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Apple TV 4K 2022 128GB Szállításra kész > 5 db
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 128 GB tárhely, tvOS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN és HDMI 2.1, App Store, Apple TV, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
85 990 Ft

2.
Apple TV 4K 2022 64 GB Szállításra kész > 5 db
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 64 GB tárhely, tvOS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.1, App Store, Apple TV, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
76 890 Ft

2 termék
4,9 97×
Apple TV 4K 2022 128GB
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 128 GB tárhely, tvOS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, ethernet LAN és HDMI 2.1, App Store, Apple TV, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
85 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL824e8b
4,7 56×
Apple TV 4K 2022 64 GB
Médialejátszó - támogatás: 4K Ultra HD, 64 GB tárhely, tvOS operációs rendszer, Bluetooth és Wi-Fi, HDMI 2.1, App Store, Apple TV, Netflix és YouTube alkalmazás, a csomagolás tartalma: távirányító és adapter
76 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NL824e8a

Apple TV

AppleTovábbfejlesztett Apple TV 4K új funkciókkal és távirányítóval Az Apple a napokban mutatta be az M2 chippel ellátott iPad Pro-t, a frissített alap iPad-et, de máris itt van az új Apple TV 4K. Tulajdonképpen ez már az Apple TV 4K 3. generációja, az alábbiakban pedig ennek az új terméknek vesszük szemügyre közelebbről is a...

Apple TV

A Apple TV kategóriában összesen 2 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó apple TV Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább apple TV A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb apple TV A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: apple TV vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ