iMac

Hihetetlen tervezés és teljesítmény az Apple M1 chipnek köszönhetően. Verhetetlen 24 hüvelykes Retina kijelző 4,5K felbontással. Csak 11,5 mm széles és eddig soha nem látott hangszórókkal, mikrofonnal és kamerával felszerelt. Hét élénk színben kapható. Ez a legjobb iMac, amelyet a világ valaha látott.

Előrendelem

iPad Pro

Az új iPad Pro páratlan Apple M1 chipje az uralkodó a tabletek világában. És ez még nem minden: hihetetlen XDR kijelző, 5G internet támogatás vagy ultraszéles látószögű előlapi kamera. Az új iPad Pro áthelyezi az összes lehetséges határt.

Előrendelem

iPhone 12

A legerősebb chip az okostelefonok világában. OLED kijelző nagy kontraszttal és valódi színekkel. Professzionális, légi közlekedésben is használt alumíniumból készült váz. És szinte törhetetlen üveg, mely most négyszer nagyobb mértékben áll ellen a zuhanásnak. Az iPhone 12 a tökéletes telefon definíciója. Most már lilában is.

Megrendelem

AirTag

Búcsúzz el a keresgéléstől. Csatlakoztasd az egyik AirTag-et a kulcsaidhoz, a másikat tedd például a hátizsákodba vagy a pénztárcádba. A Find My alkalmazás segítségével ezután bekapcsolhatod a hangjelzést, és akár a térképen is megtalálhatod az eszközt.

Megrendelem

A12 Bionic chip, 4K felbontás és HDR nagy képsebességgel. Tartsd kedvenc Apple alkalmazásaid és szolgáltatásaid a nagy képernyőn. Most a vadonatúj Apple TV Remote-tal.

Előrendelem