iPhone 13 Pro

Egy forradalmi kamerarendszer feszegeti a lehetőségek határait. A ProMotion technológiával ellátott új OLED-kijelző 120 Hz-es frissítési frekvenciával rendelkezik. És hatalmas ugrás az akkumulátor élettartamában. És a teljesítmény? A világ egyik leggyorsabb mobilchipje

Kategória megtekintése

iPhone 13 Pro Max

Az iPhone 13 Pro összes előnye: profikhoz méltó kamera, óriási teljesítmény és hosszú akkumulátor-üzemidő. Mindezt a Max változatban egy hatalmas, 120 Hz-es, 6,7 hüvelykes kijelző szorozza meg.

Kategória megtekintése

iPhone 13

Az Apple eddigi legjobb kétkamerás készüléke. Továbbfejlesztett OLED kijelző még nagyobb fényerővel. Egy ugrásszerűen hosszabb üzemidővel rendelkező akkumulátor. Hatalmas mennyiségű tárhely és egy olyan belső chip, amely a versenytársakat is megszégyeníti.

Kategória megtekintése

iPhone 13 mini

Szupererők mini változatban. Teljesítmény, kijelző és kamera kompromisszumok nélkül. Tartós és elegáns egyszerre. Könnyen elrejthető a zsebedben, miközben egy egész filmstáb munkáját végzi.

Kategória megtekintése
iPad mini logo

Testben kicsi, lélekben nagy. Az A15 Bionic chip teljesítménye továbbviszi az iPad minit. Ráadásul egy minimalista dizájnban teljes képernyős kijelző, 5G internet-támogatás és egy ultraszéles látószögű előlapi kamera rejtőzik, amely mindig Téged tart fókuszban.

Kategória megtekintése

iPad

Az A13 Bionic chipnek köszönhetően az iPad teljesítményének nem számít, mit csinálsz. Az ultraszéles látószögű előlapi kamera mindig a kép középpontjába helyez Téged. A True Tone technológia automatikusan beállítja a képet, hogy minden körülmények között tökéletes legyen. És végül: mostantól 64 GB-os belső tárhellyel.

Kategória megtekintése
Apple Watch Series 7

Egy új generációs okosóra, amely dacol a fizika törvényeivel. Az eddigi legnagyobb és legfejlettebb always on Retina-kijelző, és mindez anélkül, hogy maga a készülék mérete növekedne. Elegáns, mégis tartós. Figyelemmel kíséri az egészségi állapotodat, elkísér az úszómedencében, és egy szempillantás alatt feltöltődik. Ősztől kapható.

Kategória megtekintése