A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Apple USB C – digitális AV

Termékkatalógus
Apple USB C – digitális AV
4,8 31 értékelés
Port replikátor - MacBook USB-C porthoz, HDMI, USB 3.1 Type-C
Kód:  TL273x Termékszám:  MJ1K2ZM/A Gyártó honlapja:

Apple USB C – digitális AV

Egyszerű bővítő csatlakozók

A port replikátor segítségével külső kijelzőt csatlakoztathatsz a MacBookhoz. Csatlakoztasd az USB C portra és növeld meg a MacBook csatlakozók számát egy digitális HDMI porttal, és egy klasszikus USB 3.1-gyel, miközben az USB-C port továbbrai is rendelkezésre áll töltőkábel csatlakoztatásához.

Az adapter képes képet átjátszani a MacBookról TV-re vagy monitorra 60 Hz 1080p-ig vagy UHD felbontásban(3840 x 2160), 30 Hz-en. Az USB port segítségével flash meghajtót vagy külső merevlemezt is csatlakoztathasz a MacBookhoz, vagy tölthetsz iPhone-t, iPodot vagy iPadet.

Műszaki adatok:

Csatlakozók:
USB 3.1
USB-C
HDMI

Csatlakozás:
USB-C

Paraméterek

Típus
Átalakító Kész!
Csatlakozó végződése
Egyenes Kész!
Szín
Fehér Kész!

Használat

Típus
Átalakító Kész!

Kábel szerkezete

Csatlakozó végződése
Egyenes Kész!

Tulajdonságok

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple USB C – digitális AV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple USB-C Digital AV Multiport Adapter s HDMI. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple USB-C Digital AV MultiPort Adapter s HDMI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple USB-C Digital AV Multiport Adapter mit HDMI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple USB-C Digital AV Multiport Adapter mit HDMI.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ