Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

Több mint 10 000 termék

raktáron Budapesten.

Výprodej Skladovka na CBP

Apple Watch 6 (PREVIEW) – Véroxigénszint mérés, új számlap és óraszíj

Termékkatalógus

Cikk

Frissítve • Szerző: Daniel Hlas

Még a koronavírus sem akadályozhatta meg az évente megrendezésre kerülő keynote eseményt, amelynek egyetlen, de annál is fontosabb célja van - az eddig teljesen ismeretlen termékek bemutatása. Idén a legnagyobb figyelmet az Apple Watch okosórának szentelték, amelyek közül zászlóshajót is láthattunk a hatodik generáció formájában, valamint megismerkedhettünk a megfizethető változattal, az Apple Watch SE órákkal is. Bár mindkét modell sikeres, ebben a cikkben csak a világ legtöbbet eladott okosóráinak jogutódjára fókuszálunk. Az Apple Watch Series 6 bemutatása következik.

Apple Watch 6; Apple; smartwatch; hordható elektronika; okosóra; wearables;

Apple Watch 6 - TARTALOM

  1. Világosabb Always-On és vadonatúj számlapok
  2. Két méret, új színek és egy darabból álló óraszíj
  3. A lehető legtöbb funkció a kompromisszumok nélküli élethez
  4. Amikor első az egészség
  5. Apple Watch 6 - változatok, elérhetőség és ár

Világosabb Always-On és vadonatúj számlapok

Még az Apple Watch 6 sem létezhet a kifinomult Retina kijelző nélkül, amelyen szokás szerint gyakorlatilag semmi kifogásolnivalót nem találhatunk. Az előző generációhoz hasonlóan itt is találkozhatunk az Always-on funkcióval, amely lehetővé teszi az összes alapvető információ állandó megjelenítését anélkül, hogy a kijelző folyamatosan aktív lenne. Ezenkívül az Apple Watch 6 fényereje 250%-kal nőtt, így minden helyzetben kiváló olvashatóságot biztosít, ideértve az erős napfényt is.

A watchOS operációs rendszer a számlapok sokrétű módosításának lehetőségével büszkélkedhet, amelyhez nemcsak bizonyos adatokat, hanem a kiválasztott alkalmazások parancsikonjait is hozzá lehet adni. Lehetőséget biztosít számunkra arra is, hogy bizonyos helyzetekhez hozzunk létre számlapokat, például egy adott sporthoz vagy más népszerű tevékenységhez.

Apple Watch 6; Apple; smartwatch; hordható elektronika; okosóra; wearables;
Az Apple Watch 6 okosóra számos különféle változatban lesz kapható.

Biztosan mindenki nagyra fogja értékelni az Apple Watch 6-tal érkező vadonatúj számlapokat, amelyek például a fotósok számára megmutatják a napfelkelte és a napnyugta időpontját, az időjárással kapcsolatos információkat vagy az aktuális fényviszonyokat. A kalandorok számára is hasznos lehet a számlap, amelyen az iránytű vagy a magasság, a nap helyzete és egyéb adatok is láthatók. További számlapok készültek a víz szerelmeseinek, az ég kémlelőinek, a tervezés rajongóinak vagy az amatőr meteorológusoknak. Egyetlen számlap mindent megad a felhasználónak, amire szüksége van anélkül, hogy át kellene lapozni az alkalmazásokat és meg kellene keresni a szükséges információkat.

A Keynote eseményen 7 vadonatúj számlapot is bemutattak, amelyek a megjelenésedhez igazíthatók. Találhatunk közöttük egy olyat, amely csíkokból áll, amelynek színeit és elrendezését módosítani tudjuk kedvenc sportcsapatunk támogatása vagy a ruhánkhoz tökéletesen illeszkedő kinézet érdekében. A különböző betűtípusokat kínáló tipográfiai számlapok vagy a GMT számlap, amely egyszerre több időzónában mutatja az aktuális időt, szintén jól néz ki. Nagyon érdekes Geoff McFetridge művészi darabja is, amely olyan avatarokat ábrázol, amelyeknek a szeme helyén jelenik meg az aktuális idő. Millió ilyen avatar áll rendelkezésre, és minden alkalommal megváltoznak, amikor felemeled a csuklódat, így soha nem fogod ezeket megunni. A Memoji-t, vagyis a saját animációs karakterüket, használó számlap, amely minden lehetséges módon reagál az érintésre, hasonlóan néz ki. Nézd meg az új számlapokat a fenti képen.

Két méret, új színek és egy darabból álló óraszíj

Az Apple Watch 6 nem változtat a méreteken, a 40 és 44 mm-es méretek ezúttal is elérhetők lesznek. Ugyanakkor az egész szerkezet elég tartós ahhoz, hogy ellenálljon a víz támadásának kézmosás, zuhanyozás vagy úszás közben, a búvárkodást azért kerülni kell.

Újdonság viszont a minden eddiginél szélesebb színpaletta. Az Apple Watch 6 okosóra arany, ezüst vagy asztroszürke színű alumíniumtokkal kapható. A kék változat mellett újdonság a (PRODUCT)RED nevű piros modell is, amelyen szinte mindenkinek meg fog akadni a szeme. Egyszerre sokféle óraszíj áll rendelkezésre, amelyek színükben, anyagukban és a használat stílusában különböznek egymástól.

Az Apple úgynevezett menetes szíjakkal érkezik, ami teljesen új termékkategóriának számít. Ezek egyetlen darabból készülnek, varratok, csatok és kapcsok nélkül. Egyszerűen és gyorsan felvehető az anyag rugalmasságának köszönhetően, és két változat közül választhatunk. A szilikon gumi rendkívül kényelmes, könnyű és sportoláshoz is alkalmas, míg a fonott változat több mint 16 000 szál újrahasznosított poliészterből készült, így egyedülálló textúrát kínál. Ezenkívül kilenc különböző méretben áll bevetésre készen, a tökéletes illeszkedéshez csak a megfelelő méretet kell kiválasztanod. Ezúttal sem kell azonban lemondanunk a szíj cseréjének lehetőségéről. Kínálatunkban találhatsz pótalkatrészeket is.

Apple Watch 6; Apple; smartwatch; hordható elektronika; okosóra; wearables;
Az Apple Watch 6 okosóra számos különféle változatban lesz kapható.

A lehető legtöbb funkció a kompromisszumok nélküli élethez

Az Apple Watch 6 okosóra nemcsak jól néz ki, hanem számos funkcióval is büszkélkedhet. A felszereltségéhez tartozik a hívások, SMS-ek és értesítések kezelése, az időjárás-előrejelzés, az ébresztőóra, a naptár, a térképek, a Siri virtuális asszisztens vagy az App Store számos választott alkalmazással. Óriási előny az érintés nélküli Apple Pay fizetés, amely már Magyarországon is működik. Ezenkívül az órarendszer és a mobilalkalmazás magyar nyelvű, és a magyar ékezeteket is támogatja.

A tökéletesen zökkenőmentes működést a nagy teljesítményű kétmagos A13 Bionic processzor biztosítja, amely az iPhone 11 chipjére épül. Kifejezetten az Apple Watch 6-ban történő használatra optimalizálták, és az előző generációhoz képest 20%-kal nagyobb sebességet ér el. Az egyetlen buktatót a mobiltelefonnal való kompatibilitás jelentheti - az Apple Watch készüléket csak a saját márkájú telefonok - iPhone-ok - támogatják.

Amikor első az egészség

Az Apple Watch okosórák mindig is különös figyelmet fordítottak az egészségi állapotunk részletes monitorozására. Nincs ez másként a hatodik generáció esetében sem, amely a pulzusszámot, sőt az EKG-t is figyeli, ami rendkívül korszerű és ritka tulajdonság. Teljes újdonság a vér oxigéntelítettségének mérése (SpO2), amely mindössze 15 másodperc alatt érzékeli ezt a különösen fontos értéket, amely az egészségünkről árulkodik. Az SpO2 még a koronavírushoz is kapcsolódik, amely csökkentheti a vér oxigénszintjét, amikor megtámadja a tüdőt, ezt azonban az Apple Watch 6 már érzékelheti. Ehhez kapcsolódik a jelentősen megújult szenzor, amely négy elektrolumineszcens dióda (LED) és négy fotodióda klaszterét használja az összes szükséges mennyiség kivételesen pontos méréséhez.

Természetesen az Apple Watch 6 figyeli az egész napos tevékenységünket is, legyen szó a megtett lépések, az elégetett kalóriák számáról vagy az intenzív tevékenységgel töltött időről. Az óra azonban éjszaka sem felejtkezik el a felhasználóról, és az alvás mennyiségét és minőségét is közelről monitorozza. Viszonylag egyedülálló tulajdonság a kézmosás automatikus felismerése és a 20 másodperces visszaszámlálás megkezdése, amely arra ösztönöz bennünket, hogy tartsuk be a kézhigiéné ajánlott hosszát. És mikor lehetne nagyobb szükség erre a funkcióra, mint most a járvány idején.

Apple Watch 6; Apple; smartwatch; hordható elektronika; okosóra; wearables;
Egy fényképezésre összpontosító számlap bemutatása.
Modell Apple Watch Series 6 Apple Watch SE Apple Watch Series 3
Méret 44mm vagy 40mm 44mm vagy 40mm 42mm vagy 38mm
Always on funkció × ×
Oxigén-telítettség mérés × ×
EKG × ×
Ár 161 890 forinttól 112 590 forinttól 81 570 forinttól

Részletesebb összehasonlítás

Modell Apple Watch Series 6 Apple Watch SE Apple Watch Series 3
Zajszintmérés ×
Iránytű ×
Family Setup ×
Magasságmérő Mindig aktív Mindig aktív
Kérésre aktiválódik
Digital Crown korona Haptikus visszajelzéssel Haptikus visszajelzéssel Visszajelzés nélkül
Hangszóró és mikrofon 2. generációs 2. generációs 1. generációs
Hangszóró 50 %-kal hangosabb 50 %-kal hangosabb Standard
Chip S6 S5 S3
Tárolókapacitás 32 GB 32 GB 8 GB
Wi‑Fi 2,4 GHz és 5 GHz 2,4 GHz 2,4 GHz
Bluetooth 5.0 5.0 4.2

Apple Watch 6 - változatok, elérhetőség és ár

Az Apple Watch 6 okosóra ára 112 590 forinttól kezdődik, ami nagyjából megfelel az előző generáció árának az értékesítés kezdetének időpontjában. Az előrendelések már futnak, és ha te is szeretnél egyet magadnak, kattints az alábbi zöld gombra, és válassz a sok rendelkezésre álló változatból. A jelenlegi információk szerint az Apple Watch 6-nak már szeptember 18-án elérhetőnek kell lennie, de valószínűleg korlátozott darabszámban, ezért nem javasoljuk a megrendelés elodázását.

i Ez is érdekelhet


Apple Watch Series 6 44 mm Piros alumínium, piros sport szíjjal - Okosóra
Több, mint98%Megbízhatóság
Apple Watch Series 6 44 mm Piros alumínium, piros sport szíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, sebességmérés, emelet számlálás, EKG mérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

177 390 Ft áfa nélkül 139 680 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.20. - Cs 1.21.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059c1m
Apple Watch Series 6 44 mm arany alumínium, homokrózsaszín sport szíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, sebességmérés, emelet számlálás, EKG mérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

177 390 Ft áfa nélkül 139 680 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.20. - Cs 1.21.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059c1l
Apple Watch Series 6 44 mm kék alumínium, sötétkék sport szíjjal - Okosóra
Apple Watch Series 6 44 mm kék alumínium, sötétkék sport szíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, sebességmérés, emelet számlálás, EKG mérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

171 990 Ft áfa nélkül 135 430 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059c1k
Apple Watch Series 6 44 mm Űrszürke alumínium, fekete sport szíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, sebességmérés, emelet számlálás, EKG mérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

171 990 Ft áfa nélkül 135 430 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059c1j
Apple Watch Series 6 44mm ezüst alumínium, fehér sport szíjjal - Okosóra
Több, mint98%Megbízhatóság
Apple Watch Series 6 44mm ezüst alumínium, fehér sport szíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, sebességmérés, emelet számlálás, EKG mérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

177 390 Ft áfa nélkül 139 680 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059c1i
Apple Watch Series 6 40 mm Piros alumínium, piros sport szíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, sebességmérés, emelet számlálás, EKG mérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

165 890 Ft áfa nélkül 130 620 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059c1e
Apple Watch Series 6 40mm arany alumínium, homokrózsaszín sport szíjjal - Okosóra
Apple Watch Series 6 40mm arany alumínium, homokrózsaszín sport szíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, sebességmérés, emelet számlálás, EKG mérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

165 890 Ft áfa nélkül 130 620 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059c1d
Apple Watch Series 6 40 mm kék alumínium, sötétkék sport szíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, sebességmérés, emelet számlálás, EKG mérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

165 890 Ft áfa nélkül 130 620 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.20. - Cs 1.21.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059c1c
Apple Watch Series 6 40 mm űrszürke alumínium, fekete sport szíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, sebességmérés, emelet számlálás, EKG mérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

165 890 Ft áfa nélkül 130 620 Ft
Kosárba
Átvehető: Sze 1.20. - Cs 1.21.
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059c1b
Apple Watch Series 6 40 mm ezüst alumínium, fehér sport szíjjal
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Apple Pay, lépésszámláló, kalóriaszámláló, sebességmérés, emelet számlálás, EKG mérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és NFC, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, menstruációs ciklus nyomon követése, lehetőség Párosított telefonon keresztül, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 50 m (5 ATM), watchOS, iOS kompatibilis, iPhone 6s vagy újabb modell szükséges, üveg anyaga: ion-x, tok anyaga: alumínium, szíj anyaga: szilikon

165 890 Ft áfa nélkül 130 620 Ft
Kosárba
Átvehető: ma 7:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA059c1a
0
Nyomtatás
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB5
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatéro
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket