AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Apple Watch dokkolók akciós áron - Árnyesés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
AlzaPower
(1)
Szűrés
Ebben a kategóriában megfelelő apple Watch dokkolók találsz. Jelenleg 1 kiemelkedő árajánlatunk van a apple Watch dokkolók kategóriában. A legolcsóbb apple Watch dokkolók keresed? Akkor nézd meg a olcsó apple Watch dokkolók kategóriát.
1 termék
3,7 11×
AlzaPower Bamboo Station for Apple Watch
Állvány - asztali, legfeljebb 15 mm vastagságú telefonokhoz, tokkal használható, a telefont függőleges helyzetbe téve, az eredeti Apple Watch töltő számára kialakított kivágással, csúszásgátló lábak, anyaga: bambusz
Szuper ár
3 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: APWBSM2
Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (TESZT): számos megfizethetőbb Galaxy S sorozatú jellemző, Galaxy A testben Az új Samsung Galaxy FE okostelefon megjelenése erőteljes komponensek érkezését jelenti egy megfizethetőbb telefon testében. Az elmúlt években ez a modell virágzott és ésszerű kompromisszumot kínált. Hogyan teljesít a legújabb Samsung Galaxy S23 FE a gyakorlatban? Úgy...
Egyre inkább ismert és egyre szélesebb körben elterjedt. Ez a Corning Gorilla Glass védőüveg, amely növeli az okostelefonok, a hordható elektronikai eszközök és még számos egyéb termék ellenállóképességét.
Olvasd el, hogyan méri az Apple Watch az elektrokardiogramot (EKG), és nézz meg néhány tippet a pontosabb mérésekhez. Azt is bemutatjuk, hogy melyik Apple Watch támogatja ténylegesen az EKG-mérést.
Apple WatchApple Watch 6 (RECENZIÓ) – a mai idők legjobb órája? Az Apple Watch 6 sokak szerint a valaha volt legjobb okosóra. De mit mond a gyakorlati tapasztalat, és vajon tényleg a beleharapott alma a legjobb választás? Nem csak erről fogunk beszélni a mai recenzióban.
Könnyen és érthetően elsajátíthatod az okosóra első beállításait. Útmutatónk megadja az összes szükséges információt, és megválaszolja az új felhasználók leggyakoribb kérdéseit.
Az okosórákkal könnyedén megtervezheted, mérheted és kiértékelheted az edzési tevékenységeidet. Szerezz kondit, amely nem csak a koronavírus idején jön jól!
További cikkek
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ