A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Apple Watch Series 2 Okosóra asztrofekete 42 mm-es rozsdamentes acéltok fekete sportszíjjal

Termékkatalógus
Apple Watch Series 2 Okosóra asztrofekete 42 mm-es rozsdamentes acéltok fekete sportszíjjal
4,8 76 értékelés
Okosóra - Kétszer nagyobb fényerejű OLED Retina kijelző Force Touch funkcióval (1000 nit), zafírkristály, rozsdamentes acéltok, kerámia hátlap, Digital Crown, pulzusmérő, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0, 50 méterig vízálló, 18 óra akkumulátor kapacitás, watchOS 3. Kompatibilitás: iPhone 5, iOS 10 + frissebb verziók
Kód:  JA056c4n6 Termékszám:  MP4A2CN/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Apple Watch Series 2 Okosóra asztrofekete 42 mm-es rozsdamentes acéltok fekete sportszíjjal Megszűnt

Apple Watch Series 2 Okosóra asztrofekete 42 mm-es rozsdamentes acéltok fekete sportszíjjal

Az Apple Watch első generációját 2014-ben mutatták be, most pedig megérkezett a várva várt második hullám is, ami a visszajelzések alapján igencsak jól sikerült. Teljes mértékben megmaradt az első generáció kialakítása, ám az óra belsejében már jelentős változásokat hajtottak végre. A technológiai újítások vékonyabb képernyőt és jobb teljesítményű akkumulátort eredményeztek, valamint az új széria egy vadonatúj kétmagos processzort és beépített GPS-szel rendelkező további érzékelőket is kapott.

Legfőbb jellemzők

  • Beépített GPS és vízállóság 50 méterig
  • Pontosabb tevékenységmérés
  • Kétszer nagyobb fényerejű OLED Retina kijelző Force Touch funkcióval (1000 nit)
  • WatchOS 3
  • Többféle alkalmazás a mindennapos használatra
  • Hatékony egészségi állapot moitoring
  • Értesítések könnyű hozzáférése és kényelmes gyorsválasz opció

Sport karóra

Az Apple Watch Series 2 minden tekintetben jobb, gondoljunk csak a beépített GPS kínálta lehetőségekre. Futni szeretnél? Csak nyugodtan! Az iPhone-odat meg nyugodtan hagyd otthon a töltőn. A még pontosabb pulzusmérőnek köszönhetően pedig professzionális szintre emelheted edzéseidet.

Futás helyett inkább úsznál? Az Apple új sport karórája 50 méterig vízálló! Ez azt jelenti, hogy nem kell levenned, ha sekély vízben, például medencében vagy a tengerben úszol, és zuhanyzás közben is nyugodtan magadon hagyhatod. Az Apple Watch Series 2 azonban nem alkalmas búvárkodáshoz, vízisízéshez vagy más olyan tevékenységekhez, amelyek során nagy sebességű víz érheti, vagy mélyebb merülés történik.

Az Apple Watch második generációja egész napos aktivitásmérést biztosít és mindent tevékenységet gyűrűkbe rendez. Oszd meg és hasonlítsd össze a tevékenységgyűrűidet a barátaiddal, családtagjaiddal, és versenghettek, ki tudja hamarabb bezárni a gyűrűit.

Apple Watch Series 2 az egészséged őre

A stressz és a helytelen táplálkozás köztudottan egészségügyi problémákhoz vezet. Az Apple Watch Series 2 tökéletes megoldást jelent ebben az esetben, mivel egészségügyi applikációi által jelzi, mikor van szükséged pihenésre, folyadékra, vagy ételre. Ezek az adatok pedig szép sorban megjelennek iPhone-od kijelzőjén.

Karóra asszisztensi szerepben

Az alkalmazások többi része a kommunikációs csatornákat hivatottak szolgálni, mégpedig kitűnően. Az új kétmagos processzornak és a fejlettebb grafikának köszönhetően az alkalmazások sokkal gyorsabban és simábban működnek. Kedves applikációid most már a watchOS3 rendszerben futnak, és mindig aktuális információkkal látnak el, s a számodra legfontosabbakat akár el is helyezheted egy teljesen testreszabható órán.

Asztofekete sportszíj

A sportszíj kiváló tulajdonságokkal rendelkező, egyedi fluoroelasztomerből készül, amely megfelelő tartósságot és erősséget eredményez. A meglepően szolid külső kellemes érzetet nyújt és tökéletesen illeszkedik a csuklóra. A tökéletes kényelem érdekében a szíj mérete állítható.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
iOS Kész!
Üveg
Zafír Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
41,9 g Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
iOS Kész!

Kijelző

Üveg
Zafír Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
41,9 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, WiFi, GPS Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz Kész!
Sportteljesítmény funkció
Pulzusfrekvencia, Kalóriaszámítás, Intervallum edzés Kész!
Smart funkciók
Ébresztőóra, Naptár, Stopper Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
18 óra (0,75 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple Watch Series 2 Okosóra asztrofekete 42 mm-es rozsdamentes acéltok fekete sportszíjjal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Watch Series 2 42mm Vesmírně černá nerezová ocel s vesmírně černým sportovním řemínkem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple Watch Series 2 42 mm Vesmírne čierna nehrdzavejúca oceľ s vesmírne čiernym športovým remienkom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2 42 mm Edelstahlgehäuse Space schwarz mit Sportband Space schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2 42 mm Edelstahlgehäuse Space schwarz mit Sportband Space schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ