A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Apple Watch Series 2 42 mm, rozsdamentes acéltok fehér sportszíjjal

Termékkatalógus
Apple Watch Series 2 42 mm, rozsdamentes acéltok fehér sportszíjjal
4,8 76 értékelés
Okosóra - Kétszer nagyobb fényerejű OLED, Retina kijelző, Force Touch technológiával és zafír üveggel, rozsdamentes acél burkolat kerámia hátlappal, Digital Crown, pulzusmérő, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0, 50 méterig vízálló, akkumulátor élettartama akár 18 óra, watchOS 3 - kompatibilis az iPhone 5-el vagy újabbal valamint az iOS 10-el vagy újabbal
Kód:  JA056c4h2 Termékszám:  MNPR2CN/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Apple Watch Series 2 42 mm, rozsdamentes acéltok fehér sportszíjjal Megszűnt

Apple Watch Series 2 42 mm, rozsdamentes acéltok fehér sportszíjjal

Az Apple Watch 2014 óta van jelen, és most megjelent az okosórák régóta várt új generiácója. Az első visszajelzések szerint úgy tűnik, hogy az új generáció nem okozott csalódást. Az első generáció megnyerő design-ja lényegében megmaradt. Ez azonban a legkevésbé sem igaz az óra belsejére. A technológiai változtatás vékonyabb képernyőt, nagyobb akkumulátort, vadonatúj kétmagos processzort és sok más funkciót- úgymint a sokak által korábban hiányolt GPS-t - hozott.

Legfontosabb jellemzők

  • Beépített GPS, 50 méterig vízálló
  • Tevékenységek pontosabb mérése
  • Kétszer nagyobb fényerejű Retina kijelző Touch Force technológiával
  • Jelentősen javult watchOS 3 rendszer
  • Rengeteg alkalmazás mindennapos használatra
  • Hatékony egészségi állapot visszajelzés
  • Könnyű hozzáférés az értesítésekhez és gyors válaszadási lehetőség

Sportóra

Az Apple Watch Series 2 modellek minden tekintetben jobbak elődjeiknél. A beépített GPS teljesen új alkalmazási lehetőségeket kínál. Kocogni szeretne? Nem probléma, hagyja nyugodtan otthon a töltőn iPhone-ját. A pontos pulzusszámlálónak köszönhetően úgy edzhet, mint egy profi.

Futás helyett inkább az úszást választaná? Az óra 50 méterig vízálló, ami azt jelenti, hogy sekély vízben használható. Például medencében vagy tengerben való úszáshoz. Azonban nem alkalmas búvárkodásra, vízisízésre és olyan tevékenységekre, amelyek során nagy sebességgel csapódik a vízbe, vagy mélyebbre merül vele.

Az Apple Watch Series 2 egész nap figyeli a fizikai aktivitást, és tárolja tevékenységeit, amelyeket megoszthat családjával és barátaival. A közös motiváció így közelebb viszi céljai eléréséhez.

Egészségi állapot figyelés

A stressz és a nem megfelelő étkezés egészségügyi problémákhoz vezethet. Az Apple Watch Series 2 a tökéletes megoldás, mert az orvosi alkalmazások figyelik mikor van szüksége pihenőre, számolják a bevitt folyadék és kalória mennyiségét. Az adatokat az iPhone-ja egészségügyi alkalmazásán keresztül tudja nyomon követni.

Asszisztens szerepében

Az okosóra  minden kommunikációs csatorna szerepét képes betölteni. Az új kétmagos processzornak és a nagy teljesítményű grafikus alkalmazásoknak köszönhetően az animációk gyorsabbak és szebbek. Megnyithatja kedvenc watchOS 3 alkalmazását, hogy folyamatosan naprakész legyen. Alkalmazásainak adatait, amelyekre a leginkább szüksége van, ezentúl egy teljesen testreszabható órán is elérheti. 

Fehér sportszíj

A fluoroelasztomerból készült sportszíj tartós és elég erős, mégis meglepően gyengéd. Kellemesen illeszkedik körbe a csuklóra, és nem csúszkál. Az állítható méretű csatos szíj tökéletes kényelmet biztosít.

 

Paraméterek

Tömeg
34,2 g Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
18 óra (0,75 nap) Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
34,2 g Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
18 óra (0,75 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple Watch Series 2 42 mm, rozsdamentes acéltok fehér sportszíjjal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Watch Series 2 42mm Nerezová ocel s bílým sportovním řemínkem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple Watch Series 2 42 mm Nehrdzavejúca oceľ s bielym športovým remienkom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2 42 mm Edelstahgehäuse mit weißem Sportarmband. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2 42 mm Edelstahgehäuse mit weißem Sportarmband.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ