Apple Watch Gold Series 2 42 mm-es alumínium sötétkék sport szíj

Termékkatalógus
Apple Watch Gold Series 2 42 mm-es alumínium sötétkék sport szíj
4,8 76 értékelés
Okosóra - 2x fényesebb OLED Retina kijelző Force Touch technológiával, Ion-X üveg, alumínium ház, kerámia hátlap, Digital Crown, pulzusmérő, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 4.0, vízálló 50 méterig, az akkumulátor üzemidő akár 18 óra, watchOS 3 - kompatibilitás iPhone 5 vagy újabb, iOS 10 vagy újabb
Kód:  JA056c4g6 Termékszám:  mq152cn/a Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Apple Watch Gold Series 2 42 mm-es alumínium sötétkék sport szíj Megszűnt

Apple Watch Gold Series 2 42 mm-es alumínium sötétkék sport szíj

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Hodinky Apple Watch

Series 2 beépített GPS-szel.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Představujeme Apple Watch Series 2
Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Představujeme Apple Watch Series 2

Nem csak sportórádat helyettesíti, de a kivitelezése is sokkal jobb
.

Az Apple Watch Series 2 okosórák minden szempontból jobbak lettek. A beépített GPS teljesen új lehetőségeket nyújt a használatára. Futni szeretnél? Nem probléma! Nyugodtan hagyd otthon iPhone-odat  a töltőn pihenni.  A pontos pulzusszámlálónak köszönhetően pedig úgy edzhetsz, mint egy profi.

A futás helyett inkább az úszást választanad? Az órák most 50 mérterig vízállóak, így, nyugodtan viselhetjük, ha a medencében vagy a tengerben támad kedvünk csobbani egyet. Az Apple Watch Series 2 azonban nem alkalmas búvárkodáshoz, vízisízéshez vagy egyéb olyan tevékenységhez, amelynek során nagy sebességű víz érheti, vagy mélyebb merülés történik.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Ovládací korunka
Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Ovládací korunka
le
Měření veškerého pohybu

Tevékenység app

A napi aktivitásod az Állás-, Mozgás-és Gyakorlat- tevékenységgyűrűkön keresztül tudod számon tartani. Állíts fel konkrét célokat és tégy jelentős lépéseket, az egészségéged javítása érdekében.

le
Detaily cvičení

Edzés app

A tevékenységgyűk használata önmagában nem elégendő, ha a sífutó-edzésed eredményedre vagy kiváncsi. Ezzel az alkalmazással könnyen áttekintheted egy konkrét tevékenység részletes eredményeit.

le
Měření tepu

Pulzusszámláló

Az óra hátulján lévő speciális érzékelő egész nap méri a pulzusodat. Az adatokat elküldi iPhone-odra, ahol aztán nyomon követheted a pulzusod alakulását.

Apple Watch Series 2, az egészség őrzője

A stressz és a nem megfelelő táplálkozás egészségügyi problémákhoz vezethet. Apple Watch Series 2 a tökéletes megoldás, mert orvosi alkalmazások segítségével tudod ellenőrizni a megfelelő pihenőidődet és folyadék- vagy kalóriabeviteledet. Minden adatot áttekinthetsz egy helyen az iPhone-odon az Egészség app segítségével.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Aplikace Dýchání
Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Aplikace Dýchání
le
hírek a notifikace

Üzenetek

Az órád diszkrét rezgéssel jelzi, ha üzenetet kapsz. Elegendő közvetlenül az okosórádon keresztül válaszolnod az üzenetre.

le
hívás s Apple Watch

Hívás

Ha egy gyors hívást szeretne elintézni, nem kell iPhone-odat elővenni zsebedből vagy telefontokodból

le
naptár na Apple Watch

Naptár

Egy mozdulattal  elfogadhatod  a meghívókat, vagy megtekintheted ütemezett eseményeidet 

Okosóra a személyi asszisztens szerepében

A még több alkalmazás segítségével bármely kommunikációs csatornát könnyedén kezelheted . A kétmagos processzorral és az erős grafikus processzorral az alkalmazások gyorsabban, az animációk pedig simábban futnak. A watchOS 3 rendszeren a kedvenc alkalmazásaid azonnal indulnak, és mindig naprakész adatokkal szolgálnak. A számodra legfontosabb alkalmazásokok aktuális adatait közvetlenül a teljesen személyre szabott óraszámlapodra helyezheted ki.

Minden napra válassz egy új szíjat

Az Apple Watch egy nagyszerü új tulajdonsággal örvendeztetett meg minket, a cserélhető szíjakkal.   Különböző óraszíjak között válogathatsz nagy választékban, amelyek tervezése nem csak tökéletesen illeszkednek a csuklód köré, de egyedi módon képviselik stílusodat. Kínálatunkban több tucat eredeti darab között válogathatsz és minden bizonnyal megtalálod majd az igazán hozzád valót.

Paraméterek

Tömeg
34,2 g Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
18 óra (0,75 nap) Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
34,2 g Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
18 óra (0,75 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple Watch Gold Series 2 42 mm-es alumínium sötétkék sport szíj Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Watch Series 2 42mm Zlatý hliník s půlnočně modrým sportovním řemínkem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple Watch Series 2 42mm Zlatý hliník s polnočne modrým športovým remienkom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2 42mm Aluminiumgehäuse Gold mit Sportarmband Mitternachtsblau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2 42mm Aluminiumgehäuse Gold mit Sportarmband Mitternachtsblau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ