Apple Watch Series 2 Nike+ 42 mm-es asztroszürke alumíniumtok, antracit-fekete Nike sportszíj

Termékkatalógus
Apple Watch Series 2 Nike+ 42 mm-es asztroszürke alumíniumtok, antracit-fekete Nike sportszíj
4,8 76 értékelés
Okosóra - 2x nagyobb fényerejű OLED Retina kijelző, Force Touch technológiával, Ion-X üveglappal, alumínium tok kerámiahátlappal, Digital Crown, pulzusszámláló, WiFi, GPS, Bluetooth 4.0, 50 méterig vízálló, akár 18 óra akkumulátor-üzemidő, WatchOS 3: iPhone 5+ és iOS 10+ kompatibilis
Kód:  JA056j4k Termékszám:  MQ182CN/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Apple Watch Series 2 Nike+ 42 mm-es asztroszürke alumíniumtok, antracit-fekete Nike sportszíj Megszűnt

Apple Watch Series 2 Nike+ 42 mm-es asztroszürke alumíniumtok, antracit-fekete Nike sportszíj

Apple Watch Series 2 Nike+
 

2. generációs Nike+ beépített GPS-el.

 
Nike+
 
Nike+
 

Cserélje Apple Watchra a sportóráját.

Az Apple Watch 2. generációs órái minden tekintetben jobbak lettek. A GPS teljesen új lehetőségeket kínál. Futni szeretnél? Nem probléma, de az iPhone-od hagyjd csak otthon a töltőn pihenni. A pontos pulzusmérőnek köszönhetően úgy edzhetsz mint egy profi sportoló. A futás helyett inkább úsznál? Az új óra vízálló 50 méteres mélységig, szóval nyugodtan használhatod a felszínen, például úszhatsz a medencében, vagy akár a tengerben. Nem használható viszont búvárkodásra, vízisízésre, vagy olyan tevékenységre, ahol mély-, vagy gyors mozgású vízzel érintkezhet az eszköz.

Nike řemínek
 
Nike řemínek
 

Nike sport szíjjal

A sportszíj nagyon jó minőségű, erős, tartós, mégis gyengéd fluoroelasztomerből készült. Kellemesen körülöleli a csuklódat, és mindig a helyén marad. Ezen kívül könnyebb és a 3 sornyi lyuknak köszönhetően sokkal jobban is szellőzik.

Měření veškerého pohybu
 

Mozgásban

Az összes napi mozgásod tárolásra kerül a különböző alkalmazásokban. Így pontos visszajelzést kapsz a mozgásodról. Beállíthatsz célokat, és fontos lépéseket tehetsz az egészséged javítása érdekében. 

Detaily cvičení
 

Sportolás

A megtett kör sosem elég. Éppen azért pontos információkat kaphatsz a sportteljesítményedről.

Měření tepu
 

Pulzusmérés

Az óra hátoldalán található pontos pulzusmérő gondoskodik a tevékenységed intenzitásának méréséről. Mindent látni fogsz később az iPhone-odon.

Apple Watch 2. generáció, az egészséged tökéletes őre.

A stressz és a helytelen táplálkozás egészségügyi problémákhoz vezethet. A 2. generációs Apple Watch ezekre a tökéletes megoldás, hiszen nyomon követi hogy mikor kell innod, vagy mennyi kalóriát fogyasztottál el. Minden egyes adatot összegyűjt, hogy lásd az iPhonon található Egészség alkalmazásban.

Aplikace Dýchání
 
Aplikace Dýchání
 
hírek a notifikace
 

Éretsítések

A gyengéd rezgés értesít minden bejövő üzenetről. Rögtön válaszolni tudsz.

hívás s Apple Watch
 

Hívás

Nem kell kihúzni az iPhone-t a zsebedből: így sokkal hosszabb üzemidőt érhetsz el.

naptár na Apple Watch
 

Naptár

Kezeld meghívásaidat, találkozóidat, leegyeztetett eseményeidet egy helyen.

Óra asszisztens szerepben.

A különböző alkalmazások segítségével az óra az összes kommunikációs csatornát felhasznállja. Az új kétmagos proccesszornak és az erős grafikai hardvernek köszönhetően az animációk gyorsan futnak az eszközön. A kedvenc alkalmazásaid ezúttal watchOS 3 alatt futnak, és mindig naprakész információkkal látnak el. Azok az alkalmazásbeli adatok, amik a legjobban érdekelnek, közvetlenül megjeleníthetők a testreszabható órán.

Új nap, új szíj 

Az Apple Watch egy várva-várt tulajdonsága a cserélhető szíj. Rengeteg olyan szíj közül választhatsz, ami nem csak a csuklódra illeszkedik tökéletesen, hanem a személyiségedet is kifejezi. Kínálatunkban tucatnyi eredeti darab található, hogy a tökéleteset választhasd.

 

 
Apple Watch Series 2 Nike+
 

Series 2 beépített Nike + GPS.

 
Nike+
 
Nike+
 

Cserélje és a sport órák. 
Ők azonban sokkal jobb minőségű design.

Apple Watch Series 2 jobbak minden irányban. Csak beépített GPS biztosít teljesen új lehetőségeket használat. Hogy kocogni? Nem probléma nyugodtan és iPhone hagyjuk pihenni otthon a töltőt. Továbbá, köszönhetően a pontos pulzusszám edzel, mint egy profi.Ahelyett, hogy a futás inkább úszni? Az óra vízálló újonnan fokának megfelelően a 50M, ami azt jelenti, hogy lehet használni a tevékenységet a felületen. Például, csak vesz egy dip a medencére vagy a tengerre. Ezeket azonban nem használják a búvárkodás, vízisí és más tevékenységek, amelyek érintkeznek a gyorsan mozgó víz vagy nagyobb mélységben.

Nike řemínek
 
Nike řemínek
 

Nike sport szíjjal. 

Sport szíj rendkívül funkcionális fluoroelasztomer tartós és elég erős, mégis meglepően gyengéd. Kellemesen körbe a csuklóját, és szorosan tartja a helyén. Továbbá, ez könnyebb és szellőztetett három sor lyuk benyomást.

Měření veškerého pohybu
 

tevékenységek

Minden napi tevékenység beleszámít a látványos gyűrűk állva, a mozgás és gyakorlat. Állítsa konkrét célokat és jelentős lépés, hogy javítsa az egészségét.

Detaily cvičení
 

ünnepély

A tényleges gyűrű által kitöltött Ön eredményeként sífutó képzés nem volt elég. Ezért könnyen megtekintheti a részletes eredményeket az egyedi tevékenységeket.

Měření tepu
 

szívverés

Pontos pulzusmérő hátoldalán az óra gondoskodik e fontos mérési változók. Minden lesz majd szorosan fogja látni az iPhone. 

Apple Watch Series 2, ideális őr az egészségre.

A stressz és a nem megfelelő összetétele élelmiszer egészségügyi problémákhoz vezethet. Apple Watch Series 2 a tökéletes megoldás, mert az orvosi alkalmazások nézni az időt a pihenésre, nézni folyadéApproxevitel vagy kalória. Minden adat akkor jelenik meg, együtt szépen egészségügyi iPhone-on.

Aplikace Dýchání
 
Aplikace Dýchání
 
hírek a notifikace
 

hírek

A gyengéden rezgő megismerni minden bejövő üzenetet. Akkor egyszerűen közvetlenül válaszolni.

hívás s Apple Watch
 

hívás

Mivel a település az akut hosszabb hívni soha ne húzza az iPhone ki a zsebében vagy a toApproxa. 

naptár na Apple Watch
 

naptár

One mozgás, hogy elfogadja a felkérést egy megbeszélésre, vagy megtekintheti ütemezett eseményeket. 

Nézze szerepében asszisztens. 

Más részei az alkalmazás, akkor kényelmesen kiszolgálni az összes kommunikációs csatornát. Az új kétmagos processzor és nagy teljesítményű grafikus alkalmazások gyorsabb és simább animációt. A kedvenc alkalmazások watchOS 3 nyitott NOW, és mindig van aktuális információkat. Jelenlegi adatok alkalmazások érdeklik a legjobban, ha nem tud egyenesen egy teljesen testreszabható óra.

A következő napon, egy új szíjat. 

Apple Watch örvendetes tulajdonsága a levehető pánttal. Nézni, akkor választhat a különböző hevederek, amelyek tervezése nem csak tökéletesen illeszkednek a csuklója köré, de nagyon megfelelő módon képviseli a képet.KínálatunApproxan több tucat eredeti darab, és minden bizonnyal felveszi az igazit.

 

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
72 óra (3 nap) Kész!
Üveg
Zafír Kész!
Tok színe
Szürke Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
iOS Kész!

Kijelző

Üveg
Zafír Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Szürke Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, WiFi Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás Kész!
Smart funkciók
Zenelejátszó az órában, Stopper Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
72 óra (3 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
18 óra (0,75 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple Watch Series 2 Nike+ 42 mm-es asztroszürke alumíniumtok, antracit-fekete Nike sportszíj Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Watch Series 2 Nike+ 42mm Vesmírně šedý hliník s antracitově černým sportovním řemínkem Nike. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple Watch Series 2 Nike+ 42mm Vesmírne šedý hliník s antracitovo čiernym športovým remienkom Nike. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2 Nike+ 42mm Aluminiumgehäuse Space grau mit Nike Sportarmband Anthrazit/Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2 Nike+ 42mm Aluminiumgehäuse Space grau mit Nike Sportarmband Anthrazit/Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ