A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Apple watch (iWatch)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Márkák
Apple
(185)
Óratok mérete
40 mm
49 mm
-
Tok színe
Fekete
(19)
Ezüst
(57)
Szürke
(40)
Arany
(8)
Fehér
(2)
Bézs
(33)
Rózsaszín
(14)
Kék
(1)
Zöld
(1)
Piros
(10)
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(185)
Bluetooth
(185)
LTE
(86)
WiFi
(185)
5G
(6)
GPS
(185)
Sporttevékenységek
Futás
(185)
Kerékpározás
(185)
Fitnesz
(185)
Jóga
(185)
Séta
(163)
Sportteljesítmény funkció
Tevékenység észlelése
(185)
Szíj színe
Fekete
(59)
Fehér
(37)
Arany
(2)
Bézs
(2)
Rózsaszín
(14)
Ezüst
(7)
Szürke
(6)
Kék
(38)
Narancssárga
(1)
Zöld
(5)
Piros
(10)
Szíj anyaga
Rozsdamentes acél
(7)
Szilikon
(120)
Acél
(6)
Nejlon
(48)
Műanyag
(1)

Az Apple Watch egy minimalista designnal rendelkező okosóra. Egyértelmű választás az iPhone tulajdonosok számára, hiszen kifejezetten nekik tervezték ezeket a készülékeket, akik számára zökkenőmentes csatlakozást garantál. Tudd meg, mit tud az Apple Watch, és mik a különbségek az egyes generációk között. 

Tovább

Apple Watch - az igazán okos óra

Az Apple Watch az Apple ökoszisztémában működik a legjobban, iPhone telefonnal párosítva. Az Apple eszközökkel való összekapcsolás révén egy olyan okosórát kaphatsz, amely bővelkedik funkciókban és alkalmazásokban, fejlett mozgásérzékelőkkel, egyedülálló egészségügyi funkciókkal és számos más előnnyel rendelkezik.


Apple Watch

Az Apple Watch okosórákat nem lehet a szokásos módon párosítani az Android operációs rendszerrel rendelkező telefonokkal.


Az Apple Watch legfontosabb előnyei

Mi minden szól az Apple Watch mellett? Vess egy pillantást néhány előnyére, amelyek meggyőzhetnek a választás során. Akár az Apple rajongója vagy, akár nem, biztosan találhatsz néhány előnyt. Rajtad múlik, hogy hasznosnak találod-e őket.

  • Az Apple Watch a finomhangolt és rendszeresen frissített watchOS operációs rendszerrel büszkélkedhet.
  • Minden modell és generáció büszkesége az elegáns design és a kiváló minőségű anyagokból készült konstrukció.
  • Több tucat vagy több száz testreszabott alkalmazás és saját AppStore is rendelkezésre áll.
  • A sporttevékenységek és az egészségügyi mutatók nyomon követésére szolgáló exkluzív funkciókat is élvezheted.
  • Az Apple Watch WatchOS operációs rendszere a Siri hangasszisztenst is tartalmazza.
  • Természetesen az Apple Watch támogatja az Apple Payt, az érintés nélküli fizetési módot is.

i

Szeretnél az Apple Watch órával fizetni? Először is győződj meg arról, hogy a bankod támogatja-e az Apple Pay fizetési módot.

Az Apple Watch sportfunkciói

Az Apple Watch okosóra nagyszerű kiegészítő sportoláshoz. Csúcstechnológiás felszereltségének köszönhetően számos olyan funkcióval és érzékelővel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a tevékenységek nyomon követését vagy rögzítését, a szervezetre vonatkozó és számos más sport- és egészségügyi adat ellenőrzését.

Milyen sportfunkciókat kínál az Apple Watch?

Az Apple Watch leghasznosabb sportfunkciói közé tartozik a lépésszámláló, a kalóriaszámítás, a pulzusmérés, a sebességmérés, az emelet számlálás, a megtett távolság vagy tempó mérése, valamint útvonalrögzítés vagy intervallum edzés.

Apple Watch Series 8 sportos

Na hodinkách Apple Watch se dozvíte spoustu důležitých dat ohledně konkrétního sportu.

Kísérd nyomon a sporttevékenységeket és a rögzített adatokat egy pillantással az exkluzív Edzés alkalmazásban.

A sportrajongók értékelni fogják az Apple Watch Nike kiadást

Az Apple Watch Nike egy különleges kiadású Apple Watch, amelyet kifejezetten a sport és a testmozgás szerelmeseinek terveztek. A Nike kiadás számos egyedi, divatos pántot és sportos számlapot kínál.

i

Az Apple Watch odafigyel az egészségedre

Kromě sportovních mají hodinky Apple Watch i několik zdravotních a bezpečnostních funkcí. Patří mezi ně především rychlé nouzové SOS volání, automatická detekce pádu a také zbrusu nová technologie Detekce autonehody.

A sport funkciók mellett az Apple Watch számos egészségügyi és biztonsági funkcióval is rendelkezik. Ezek közé tartozik a gyors SOS segélyhívás, az automatikus esésérzékelés és a vadonatúj Autóbaleset-felismerő technológia.

Apple Watch Cellular - hívások kezdeményezése közvetlenül az óráról

Az Apple Watch Cellular lehetővé teszi, hogy telefonhívásokat kezdeményezz és SMS-eket küldj az iPhone csatlakoztatása nélkül. Speciális eSIM-et használ, amelyet sajnos nem támogat minden szolgáltató.


Apple Watch SE 2022

Melyik Apple Watch generációt válasszuk?

Az Apple Watch okosórákat sorozat és generáció szerint különböztetik meg. A legújabb az Apple Watch Series 9 a Watch Ultra 2-vel együtt, amelyet az Apple 2023 szeptemberében mutatott be. Válogass a költségvetésed és az alapján, hogy milyen funkciókat fogsz a legtöbbet használni.

  • Az Apple Watch (Series) az eredeti Apple Watch, amelynek már kilenc generációja jelent meg.
  • Az Apple Watch SE egy különleges kiadású óra, amelynek vételára alacsonyabb.
  • Az Apple Watch Ultra a legnagyobb igényeket támasztó felhasználók, például búvárok és kalandorok számára tökéletes választás.

Erőteljes és karbonsemleges Apple Watch 9

Az Apple Watch 9 minden eddiginél erősebb az S9 SiP chipnek köszönhetően. Több dolgot tud egyszerre, és új funkciókat kínál. A gyorsabb processzor lehetővé teszi, hogy kézmozdulatokkal irányítsd az Apple Watch 9-et. Az óra nagyobb fényerővel rendelkezik (akár 2000 nits), és bizonyos változatokban karbonsemleges.

Apple Watch 9 és a HomePod

Az Apple Watch 9 okosóra hatékonyan vezérelheti az Apple HomePod készüléket.

Apple Watch (Series) 8 - káprázatos elegancia

Az Apple Watch 8 két méretben (41 és 45 mm) és két kivitelben (alumínium és rozsdamentes acél) kapható. Elegáns designnal, porállósággal és 50 méteres mélységig tartó vízállósággal büszkélkedhet.

  • Az Apple Watch 8 rendkívül pontos testhőmérséklet-érzékelőkkel rendelkezik.
  • Az óra az Apple egyedi operációs rendszerével, a watchOS 9-cel érkezik.
  • A továbbfejlesztett akkumulátor akár 18 órát is kibír. (36 óra energiatakarékos üzemmódban).

Apple Watch 8

Apple Watch 8


i

Az Apple Watch 8 nyolc színben kapható. Mindenki számára tartogat valamit :)

Apple Watch Series 7

Az Apple Watch 7 a korábbi modellektől elsősorban a tok új méreteiben különbözik, amelyek 41 és 45 mm-esek lettek. Az új méretek mellett a titánium kivitel a stílus és a tartósság egyedi és elegáns kombinációjával okoz kellemes meglepetést.


Apple Watch 7 2021

Az Apple Watch Series 7 okosóra öt élénk és egyedi színe közül választhatsz.


Apple Watch Series 6

Az Apple Watch 6 2020 a felturbózott Apple S6 processzorral működik. Ez az Apple A13 Bionic-ra támaszkodik, amely az Apple iPhone 11-ben is megtalálható. Az Apple Watch Series 6 Always-On kijelzővel vagy véroxigénszint-érzékelővel is rendelkezik.

A korábbi Apple Watch okosórák

Az Apple Watch régebbi generációi már nem kaphatók a piacon. De nézzük meg, hogyan fejlődött az óra az idők során, és melyik generáció milyen új funkciókat kínált, amikor megjelent.

Apple Watch Series 5

Az Apple Watch 5 (2019) gyors S5 processzorral rendelkezik a WatchOS operációs rendszer zökkenőmentes működése érdekében. 32 GB tárhelyet kínál a zenék és alkalmazások számára. Az iPhone készülékhez WiFi vagy Bluetooth 5.0 segítségével csatlakoztatható.

Apple Watch Series 4

Az Apple Watch 4 az S4 processzorral együtt sokkal érzékenyebb WatchOS-élményt nyújt. A kijelző lekerekített sarkai új dimenziót adnak az órának, a 16 GB belső memóriával pedig nemcsak zenét, hanem kedvenc alkalmazásaidat is élvezheted. WiFi, Bluetooth 5.0, GPS és számos más funkcióval rendelkezik.

Apple Watch Series 3

Az Apple Watch 3 az Apple első olyan órája, amellyel telefonálhatsz. Ez az első modell, amely támogatja a kettős eSIM-et, így iPhone nélkül is működhet.

Apple Watch SE - erős és megfizethető

Az Apple Watch SE egy olyan sorozat, amely az Apple Watch (Series) okosóra legjobb tulajdonságait és funkcióit kínálja, de alacsonyabb vételáron. A Watch SE elsősorban a jól megválasztott kompromisszumoknak köszönhetően olcsóbb, amelyek nem befolyásolják az óra teljesítményét, a környezet zökkenőmentes működését vagy a felhasználói élményt.


Apple Watch SE

A sorozat legújabb tagja az Apple Watch SE 2022.


Apple Watch SE 2022

Az Apple Watch SE 2022 40 mm-es és 44 mm-es változatban kapható. Fényes Retina kijelzővel, nagy teljesítményű S8 SiP chippel, 50 méteres vízállósággal, valamint számos mozgás- és egészségügyi érzékelővel büszkélkedhet.

  • Az Apple Watch SE 2022 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készült.
  • Az óra három színben - éjfekete, csillagfény és ezüst - kapható.
  • A funkciók között megtalálható az SOS tárcsázás, az esésérzékelés vagy az egyedülálló ütközésérzékelő is.

Apple Watch SE 2020

Az Apple Watch SE a Series 6 sorozattal együtt a 2020-as újdonságok közé tartozik. Mi teszi különlegessé? Számos hasznos Apple Watch Series 6 funkciót egyesít megfizethető áron. Az S5 chip hajtja, ami 2x gyorsabbá teszi az Apple Watch Series 3-hoz képest, emellett finom Retina kijelzővel, prémium kivitelezéssel és eSIM támogatással rendelkezik.

Apple Watch Ultra - óra kompromisszumok nélkül extrém helyzetekre

Az Apple Watch Ultra egy rendkívül tartós és megbízható okosóra, amelyet a legnagyobb igényeket támasztó felhasználók számára terveztek. Titán konstrukció, zafír kijelzővédő, 100 méteres mélységig tartó vízállóság, IP6X védelem jellemzi, továbbá kétfrekvenciás GPS-szel, beépített szirénával és nemzetközi búvárfelszerelés tanúsítvánnyal rendelkezik. A méretét tekintve egy változata van, amely 49 mm-es.

Apple Watch Ultra

i

A Apple Watch Ultra nem riad vissza a fagyos vagy szélsőséges hőmérsékleti viszonyoktól, a víztől, esőtől, portól, ütődéstől vagy leejtéstől sem. Minden kalandor ideális partnere.

A minőségi kiegészítők elengedhetetlenek

Az Apple Watch kiegészítők kategóriája széles választékkal vár, ahol töltőállványok, védőfóliák, power bankok és még sok más található.

Használt Apple Watch

Mivel egy Apple Watch nem olcsó mulatság, minden kedvezmény segítség lehet a vásárlás során. Webáruházunk Outlet kínálatában felbontott, újszerű vagy használt órákat találsz garanciával.

A használt Apple Watch kínálata nagyon dinamikusan változik, ezért megéri naponta figyelni az ebben a kategóriában megjelenő termékeket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
185 termék
4,9 57×
Apple Watch Series 9 41mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sportpánt
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA090a41n4
4,7
Apple Watch SE Cellular 40mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sportpánt
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,57" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
127 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA040sec6
4,8 29×
Apple Watch Series 9 45mm Cellular - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
244 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: JA090a45c3
4,8 70×
Apple Watch Series 9 45mm - ezüst alumínium tok, télkék sport szíj, S/M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA090a45n5
4,8 70×
Apple Watch Series 9 45mm - csillagfény alumínium tok, csillagfény sportpánt
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45n1
4,8 29×
Apple Watch Series 9 45mm Cellular - ezüst alumínium tok, télkék sport szíj, S/M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
244 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JA090a45c5
4,7
Apple Watch SE Cellular 40mm - ezüst alumínium tok, viharkék sport szíj, S/M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,57" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
144 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: JA040sec7
4,9 57×
Apple Watch Series 9 41mm - ezüstszínű alumínium tok, télkék sportpánt
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
159 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JA090a41n7
5,0 14×
Apple Watch Series 9 41mm Cellular - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj, S/M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
239 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA090a41c1
4,9 57×
Apple Watch Series 9 41mm - rózsaszín alumínium tok, világos rózsaszín sportszíj, M / L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a41n9
5,0 14×
Apple Watch Series 9 41mm Cellular - rózsaszín alumínium tok, világos rózsaszín sport szíj, M/L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
239 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: JA090a41c11
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, olíva alpesi szíj, M - Okosóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 122×
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, olíva alpesi szíj, M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 2" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 36 óra
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA049ult2d2
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, narancssárga óceán szíj - Okosóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 122×
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, narancssárga óceán szíj
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 2" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 36 óra
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA049ult2a2
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, narancssárga-bézs terep szíj, S/M - Okosóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 122×
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, narancssárga-bézs terep szíj, S/M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 2" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 36 óra
379 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA049ult2e1
Apple Watch Series 9 45mm Cellular - arany rozsdamentes acél tok, agyag sport szíj, S/M - Okosóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 29×
Apple Watch Series 9 45mm Cellular - arany rozsdamentes acél tok, agyag sport szíj, S/M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
354 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45c14
4,8 29×
Apple Watch Series 9 45mm Cellular - ezüst alumínium tok, télkék sport szíj
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
244 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: JA090a45c7
4,8 29×
Apple Watch Series 9 45mm Cellular - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
244 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JA090a45c4
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, olíva alpesi szíj, L - Okosóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 122×
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, olíva alpesi szíj, L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 2" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 36 óra
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA049ult2d3
4,8 29×
Apple Watch Series 9 45mm Cellular - csillagfény alumínium tok, csillagfény sport szíj, S/M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
244 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a41c22
4,8 49×
Apple Watch SE 40mm - éjfekete alumínium tok, éjfekete sport szíj, S/M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,57" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra, magyar nyelvű vezérlés
104 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA040se4
4,9 57×
Apple Watch Series 9 41mm - ezüstszínű alumínium tok, télkék sportpánt, S / M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a41n5
4,8 70×
Apple Watch Series 9 45mm - PRODUCT(RED) aluminium tok, PRODUCT(RED) sport szíj, S/M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
169 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a41n13
4,9 57×
Apple Watch Series 9 41mm - PRODUCT(RED) alumínium tok, PRODUCT(RED) sport szíj, S/M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,69" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a45n11
4,8 70×
Apple Watch Series 9 45mm - csillagfény alumínium tok, csillagfény sportszíj, M / L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 1,9" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 18 óra
204 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA090a41n12

Apple watch (iWatch)

Apple watch (iWatch)

A Apple watch (iWatch) kategóriában összesen 185 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó apple watch (iWatch) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább apple watch (iWatch) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb apple watch (iWatch) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: apple watch (iWatch) vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ