AlzaBoxy Q1 Shop roku

Aputure EasyBox Diffúzor az Amaran 528/672-hőz

Termékkatalógus
Aputure EasyBox Diffúzor az Amaran 528/672-hőz
Tartozék
Kód:  APR1018 Termékszám:  Easy Box Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Aputure EasyBox Diffúzor az Amaran 528/672-hőz Megszűnt

Aputure EasyBox Diffúzor az Amaran 528/672-hőz


Érje el a legjobb fényű megvilágítást! Az EASyBox diffúzor kialakításának köszönhetően hatékonyan megakadályozza a fény szétszóródását a helyszínen. A fényvisszaverő belső tér maximalizálja a fény intenzitását és biztosítja az irányítását egy pontig. Növelheti a fotózandó tárgy kontrasztját is. Ez nagyobb rugalmasságot eredményez a helyiségvilágítás beállításakor.

Legfontosabb jellemzők

  • Amaran 528 és 672 LED fényszóró
  • Diffúzor Méretek: 295 x 265 mm
  • Súly csomagolás nélkül: 268 g
  • A csomag tartalma: diffúzor adapter, hordtáska

A valódi profi profi munka

Az EASyBox + beépített kiegészítő rács megkönnyíti a világítás beállítását és ellenőrzését. A pontos lézeres technológia használata a gyártás során lehetővé teszi az EasyBox számára, hogy elterelje a fényt és  pontosan irányítsa, és elkülönítse az előteret és  hátteret. Csak csomagolja ki a készletet, és elkezdheti a munkát.

Könnyű és hordozható

Az EasyBox mindössze 350 g súlyú, a telepítése egyszerű és gyors. Minden alkatrész egy hordozható táskába van csomagolva, amely alkalmas fotós expedíciókra. Vigye el az ötleteit bárhova, amerre a  kreativitása vezeti.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aputure difuzor EasyBox pro Amaran 528/672. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Aputure difuzor EasyBox pre Amaran 528/672. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aputure EasyBox Diffusorzubehör für Amaran 528/672. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aputure EasyBox Diffusorzubehör für Amaran 528/672.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ