AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Aputure Light Storm LS 1/2w

Termékkatalógus
Aputure Light Storm LS 1/2w
Stúdió ernyő - 264 SMD LED-es videó lámpa, CRI 98
Kód:  APR1022 Termékszám:  LS 1/2w V-mount

Aputure Light Storm LS 1/2w

Az Aputure Light Storm LS 1/2w egy professzionális stúdiólámpa kifejezetten a nagy igényű felhasználóknak kifejlesztve. Robusztus konstrukciójának, nagy teljesítményének, magas CRI értékének és egyszerű kezelhetőségének köszönhetően ideális világítóeszköz minden olyan helyzetben, amikor a természetes fénnyel összehasonlítható feltételekre van szükség. A szerkezet könnyű alumínium ötvözetből készült. Ez az anyag védelmet nyújt az elektronikai alkatrészeknek a mechanikai sérülések ellen, különös tekintettel a túlmelegedésre. Hála a minőségi alkatrészeknek és a gondosan tervezett kialakításnak, többi előnyös tulajdonsága mellett a súlya is igen alacsony.

Legfontosabb jellemzők

  • Rengeteg beállítási lehetőség
  • Három irányítási mód
  • Tartós alumínium ötvözetből készült szerkezet
  • Több forrásból eredő megvilágításra is alkalmas
  • 264 nagy teljesítményű SMD LED
  • CRI 98
  • Hálózati vagy akkumulátoros áramellátás
  • Távirányító hatótávolsága 100 méter

Erőteljes SMD LED-ek

A lámpa állványra erősítve vízszintes, vagy függőleges irányban is felszerelhető, amely ideális szöget biztosít a megvilágításnak. A Light Storm LS 1/2 264 darab nagy teljesítményű SMD LED elemet használ, amely 5500K színhőmérsékletű, és 1100 lux intenzitású fényt generál (1 méteres távolságban), illetve a fényerősség is állítható. Kifejezetten olyan felhasználók igényeihez tervezték, akik egyszerre több fényforrással dolgoznak, mivel négyes csoportokban, és három csatornán keresztül is használható. A fényrendszer három különböző módon használható:

  • Közvetlenül a lámpán elhelyezett kapcsolókkal
  • Vezeték nélküli távirányítóval akár 100 méter távolságból
  • Vezeték nélküli irányítás esetén a DMX512 protokol is támogatott

Természetes szín

A CRI, avagy a színvisszaadási index 98 a 100-as skálán, amely azt jelenti, hogy a megvilágítás tulajdonságai megközelítik a természetes körülményeket. A kisugárzási szög eléri a 120 fokot. Ha stúdóban használjuk, az áramellátást hagyományos hálózati adapteren keresztül biztosíthatjuk. Ha kültéren, vagy természetben szeretnénk világítani, használhatunk egy külső akkumulátort, például egy Sony V-mount típusút, amely azonban nem tartozéka a csomagnak, így külön kell megvásárolni. 

Műszaki adatok:

Fényerősség:
0,5 m: 372 candela / 4000 Lux
1 m: 102 candela / 1100 Lux

Jelenlegi minősítés:
4A

Tápegység:
DC 15V

Fogyasztás:
60W

Fénysugár szöge:
120 °

Színhőmérséklet:
5500K

Élettartam:
Min. 100.000 óra

Távirányító frekvenciája:
2,4 GHz

Csatornák:
1/2/3

Csoportok:
A/B/C/D

Távirányító hatótávolsága:
100 m

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aputure Light Storm LS 1/2w. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Aputure Light Storm LS 1 / 2w. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aputure Light Storm LS 1/2w. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aputure Light Storm LS 1/2w.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ