A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

Aputure Light Storm LS 1S

Termékkatalógus
Aputure Light Storm LS 1S
Stúdió lámpa - Videolámpa 1536 LED-del (25 / 5500K), CRI 95+
Kód:  APR1020 Termékszám:  LS 1S V-mount

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Aputure Light Storm LS 1S

Az Aputure Light Storm LS 1S egy professzionális stúdiólámpa kifejezetten a nagy igényű felhasználóknak kifejlesztve. Robusztus konstrukciójának, nagy teljesítményének, magas CRI értékének és egyszerű kezelhetőségének köszönhetően ideális világítóeszköz minden olyan helyzetben, amikor a természetes fénnyel összehasonlítható feltételekre van szükség. A szerkezet könnyű alumínium ötvözetből készült. Ez az anyag védelmet nyújt az elektronikai alkatrészeknek a mechanikai sérülések ellen, különös tekintettel a túlmelegedésre. Hála a minőségi alkatrészeknek és a gondosan tervezett kialakításnak, többi előnyös tulajdonsága mellett a súlya is igen alacsony.

Legfontosabb jellemzők

  • Rengeteg beállítási lehetőség
  • Három irányítási mód
  • Tartós alumínium ötvözetből készült szerkezet
  • Több forrásból eredő megvilágításra is alkalmas
  • 1536 nagy teljesítményű LED elem
  • CRI 95+
  • Hálózati vagy akkumulátoros áramellátás
  • Távirányító hatótávolsága 100 méter

Erőteljes SMD LED-ek

A lámpa állványra erősítve vízszintes, vagy függőleges irányban is felszerelhető, amely ideális szöget biztosít a megvilágításnak. A Light Storm LS 1S 1536 darab nagy teljesítményű LED elemet használ, amely 5500K színhőmérsékletű fényt generál, illetve a fényerősség is állítható. Kifejezetten olyan felhasználók igényeihez tervezték, akik egyszerre több fényforrással dolgoznak, mivel négyes csoportokban, és három csatornán keresztül is használható. A fényrendszer három különböző módon használható:

  • Közvetlenül a lámpán elhelyezett kapcsolókkal
  • Vezeték nélküli távirányítóval akár 100 méter távolságból
  • Vezeték nélküli irányítás esetén a DMX512 protokol is támogatott

Természetes szín

A CRI, avagy a színvisszaadási index 95+ a 100-as skálán, amely azt jelenti, hogy a megvilágítás tulajdonságai megközelítik a természetes körülményeket. A kisugárzási szög eléri 25 fok. Ha stúdóban használjuk, az áramellátást hagyományos hálózati adapteren keresztül biztosíthatjuk. Ha kültéren, vagy természetben szeretnénk világítani, használhatunk egy külső akkumulátort, például egy Sony V-mount típusút, amely azonban nem tartozéka a csomagnak, így külön kell megvásárolni. 



Műszaki adatok:

Fogyasztás:
120 W

Fénysugár szöge:
25°

Színhőmérséklet:
5500K

Élettartam:
Min. 100.000 óra

Távirányító frekvenciája:
2,4 GHz

Csatornák:
1/2/3

Csoportok:
A/B/C/D

Távirányító hatótávolsága:
100m-

Tömeg:
4220 g

LED panel méretei:
36,4 × 31 × 3,2 cm

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Aputure Light Storm LS 1S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aputure Light Storm LS 1S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Aputure Light Storm LS 1S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aputure Light Storm LS 1S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aputure Light Storm LS 1S.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ