A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

AQ M4D + AQ Tango 83

Termékkatalógus
AQ M4D + AQ Tango 83
Szett - kedvezményes készlet: AQ M4D erősítő és egy pár AQ Tango 83 hangszóró
Kód:  AQU013c Termékszám:  8595122731052 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AQ M4D + AQ Tango 83

Az előnyös kialakítású minőségi hangrendszer és erősítő a strapabírásának és a felhasznált anyagoknak köszönhetően jól illeszkedik a háztartásokba, szabad terekre, mint iskolák, klubbok, éttermek, bárok és konferencia termek. 

AQ M4D erősítő

Ha önnek legjobban a megbízhatóság és a használhatóság számít, akkor az AQ erősítő önnek lett kifejlesztve. A 2x50 W teljesítménnyel és az elegáns minimalisztikus designnal biztos befutó ebben az árkategóriában. A csatlakoztatásról négy klasszikus RCA (cinch) bemenet gondoskodik, amelyek a hátsó lapon helyezkednek el. A passzív alumínium hűtőrendszer teljesen hangmentes működést biztosít. A kezelőfelület könnyeden átalakítható két multifunkciós résszé, amelyek az erősítő előlapján találhatóak, leegyszerűsítve ezzel a hangok kezelését és beállítását. Az áramellátásról toroid transzformátor gondoskodik, amely teljesítménye eléri a 120 W-ot. Az erősítő méretei a következők: 190 x 80 x 280 mm (sz x m x h)

Legfontosabb jellemzők

  • Teljesítmény 2 x 50 watt
  • Impedancia 4 ohm
  • 4 RCA bemenet (Cinch)
  • Minimalista design (2 multifunkciós kezelőfelület)
  • Akril panel háttérvilágítású kijelzővel
  • Passzív hűtés
  • Nagy jel/zaj arány (86 dB)
  • Távirányító

AQ Tango 83 hangszórók

Az AQ Tango 83 hangfalrendszer nagyon jó ár/érték arányt kínál, amivel elérhetővé válik éttermek, bárok, iskolák, konferencia termek és egyéb nagyobb terek számára. A hang két sávba való osztása biztos, hogy pontos reprodukciót jelent. Hallgasson bele a magas tartományba és merüljön el a mély hangok között. Akár zenehallgatáshoz, vagy akár videó nézéshez is kivállóán illeszkedik ez a rendszer. A tiszta hangot biztos, hogy minden előadó értékelni fogja. A Tango 83 hangfalrendszer 6" LYECO mélynyomó puha alumínium membránnal és 2" szatellit hangszóróval rendelkezik. A termék valóban széles tartományú hangzást biztosít, aminek minden zenei műfaj kedvelője megörül majd. A hangszórók párban vannak kézbesítve.

Műszaki adatok:

Teljesítmény:
Zaj teljesítmény: 80 W
Zenei teljesítmény: 120 W

Impedancia:
8 Ohm

Érzékenység:
89 db/W/1

Frekvencia-tartomány:
55-20 000Hz /8 db

Hangváltó:
6,6 (dB / oktáv)

Térfogat:
8,5 l

Méretek:
220 × 325 × 217 mm

Tömeg:
5 kg

 

Paraméterek

Csatornák száma
2.0 Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
2.0 Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AQ M4D + AQ Tango 83 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AQ M4D + AQ Tango 83. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AQ M4D + AQ Tango 83. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AQ M4D + AQ Tango 83. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AQ M4D + AQ Tango 83.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ