Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AQ M4D + AQ Tango 85

Termékkatalógus
AQ M4D + AQ Tango 85
Szett - M4D AQ és AQ Tango 85 hangszóró pár
Kód:  AQU013d Termékszám:  8595122731076

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

AQ M4D + AQ Tango 85

Kristálytiszta hangzás megfizethető áron? Ne keresgéljen tovább! Az AQ szett rendkívüli minőségű hangszórókkal és erősítőkkel Önt is leveszi majd a lábáról. Tartós és megbízható kialakításának köszönhetően otthonához, vagy akár iskolákhoz, klubokhoz, éttermekhez, bárokhoz vagy tárgyalókhoz is tökéletesen alkalmazkodik.

Legfontosabb jellemzői

  • Erősítő és hangszóró
  • Hatalmas teljesítmény
  • 4 RCA (Cinch)
  • Minimalista dizájn (2 multifunkciós elem)
  • Akril panel háttérvilágítású kijelzővel
  • Passzív hűtés (hihetetlenül csendes működés)
  • Távirányító

AQ Tango 85 minőségi hangszórók

Az eszköz kiváló ár-érték arányt képvisel. A hangszórók három zónára oszlanak szét, így egyenként is bámulatos hangzást biztosítanak. Élvezze a tiszta hangmagasságokat és drift basszus ritmusát. Akár zenét hallgat vagy videót néz, a hangszóró minősége ugyanolyan tökéletes marad. A hangszóró beszéd közvetítésére is alkalmas, melyhez mikrofon is csatlakoztatható. A Tango 85 hangszórót LYECO 8" merev alumínium membrános mélynyomóval és 2" magassugárzóval látták el. Itt található még egy 4" középsugárzó. Bámulatos hangteljesítményre képes, rendkívül sokoldalú, így biztosan örömet okoz majd a különböző zenei műfajok nagy rajongóinak. 

AQ M4D erősítő

Ha a megbízhatóságot és a teljesítményt értékeli a legtöbbre, az AQ erősítője a helyes választás az Ön számára. Az általános teljesítmény 2 x 50 Watt. A karcsú, minimalista kialakítás teszi kedvelhetővé ebben az árkategóriában. A hangszórók a hátoldalon lévő, klasszikus négy RCA bemeneten keresztül csatlakoztathatók. Az alumínium alsó részen keresztüli passzív hűtés hihetetlenül csendes. Elöl két multifunkcionális elem található, mely lehetőséget ad hangszabályozásra az Ön kívánságai szerint. A masszív toroid transzformátor teljesítménye 120 W. 

További információk:

Erősítő méretei: (szélesség x magasság x mélység)
190 × 80 × 280 mm

Hangszórók mérete: (szélesség x magasság x mélység):
254 mm x 420 mm x 260 mm

súly:
8,2 kg

kötet:
17,5 l

 

Paraméterek

Csatornák száma
2.0 Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
2.0 Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AQ M4D + AQ Tango 85 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AQ M4D + AQ Tango 85. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AQ M4D + AQ Tango 85. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AQ M4D + AQ Tango 85. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AQ M4D + AQ Tango 85.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ