Akvizice ApF HU Shop roku

AQ Sonorous Cleaning Kit

Termékkatalógus
AQ Sonorous Cleaning Kit
4,7 218 értékelés
Képernyő tisztító - minden kijelzőre, nem maszatol vagy hagy maga után foltokat, 150 ml + antisztatikus törlőrongy található a csomagban
Kedvezmény
Ha ennyit vásárolsz: 1 db
2 690 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db
2 510 Ft/db
Megtakarítás: 0 Ft
2 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  AQU022a Termékszám:  7sck150
AQ Sonorous Cleaning Kit 2 690 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

AQ Sonorous Cleaning Kit

Az AQ Sonorous Cleaning Kit egy egyedülálló tisztító spray, amely alkalmas minden típusú kijelzőhöz. Egyszerűen permetezd a tisztítandó felületre, és töröld le a folyadékot. A permet nem tartalmaz alkoholokat, ammóniát és petróleum-származékokat tartalmazó szennyező anyagokat. Ezért nem toxikus, továbbá hatékonyan működik a baktériumok és gombák ellen. Emellett egy antisztatikus ruha is megtalálható a csomagban, hogy tökéletesen megtisztíthasd a képernyőt vagy kijelzőt. Az innovatív mikroszálas technológia rendkívül szelíd és nem okoz bosszantó karcolásokat polírozáskor. A spray nagyon hatásos, és 150 ml-es kiszerelésben kapható.

Paraméterek és specifikációk:

Típus:
Tisztító spray minden típusú kijelzőhöz

Egyéb jellemzők:
Tükröződésgátló és antisztatikus hatás
Nincsenek hátrahagyott foltok jelek és egyéb szennyeződések
Speciális mikroszálas ronggyal használható a karcolások ellen

Űrtartalom:
150 ml
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Több információ

A billentyűzet tisztításával csökkented a fertőzés kockázatát (ÚTMUTATÓ)

A billentyűzet rendszeres tisztítása az egyik alapvető tevékenység a munkakörnyezet tisztaságának megőrzése érdekében. Ez megakadályozhatja a vírusok és a szennyeződés terjedését. Hogyan és mivel lehet a billentyűzetet megfelelően megtisztítani?

Hogyan tisztítsuk meg a számítógépet? (nemcsak a portól)

Sokan nem is gondolnák, hogy a számítógép tisztítása mennyire fontos. Rendszeres túlmelegedés, hirtelen áramkimaradások, szokatlanul hangos ventilátor – ezek lehetnek a nem megfelelő karbantartás első jelei. Miért fontos a számítógép karbantartása, hogyan kell szétszerelni és kitisztítani, milyen előnyökkel jár a rendszeres PC karbantartás? Útmutatónkban választ kaphatsz minden felmerülő kérdésedre, emellett lépésről lépésre mutatjuk be a legjobb PC tisztító módszereket.

A laptop tisztítása (ÚTMUTATÓ)

Elgondolkodtál már valaha azon, hogy miért fontos a laptop tisztítása? Túlmelegedést, hirtelen teljesítménycsökkenést észlelsz, vagy a ventilátor egyre zajosabb és gyakrabban pörög? Ha igen, akkor elsősegélyben kell részesítened a laptopodat. A laptop tisztítása otthon is megoldható. Cikkünkben megmutatjuk, hogyan kell a laptopot szétszerelni és tisztítani, és megvizsgáljuk, melyek rendszeres karbantartás előnyei. Minderről és még sok másról is olvashatsz a laptop tisztításáról szóló részletes útmutatónkban.

Vélemények: AQ Sonorous Cleaning Kit
Kiegészítők: AQ Sonorous Cleaning Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AQ Sonorous Cleaning Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AQ Sonorous Cleaning Kit.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ