A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

ARCTIC Bionix F140 - piros

Termékkatalógus
ARCTIC Bionix F140 - piros
5 1 értékelés
PC ventilátor - 140x140x28mm, 200 - 1800rpm, 104CFM, 184 g, PWM, technológia PST
Kód:  CB212c Termékszám:  ACFAN00095A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ARCTIC Bionix F140 - piros

A BioniX F140 rendelkezik a legjobb légáramlás / zaj aránnyal. A rendkívül csendes 3 fázisú motor hosszú játékmeneteket garantál zavaró zaj nélkül. A széles, 200-tól 1800 RPM-ig terjedő fordulatszám-tartománnyal a BioniX F120 PST-vel vezérelhető a ventilátorsebesség szükség szerinti szabályozásával. Az optimalizált dizájnú ventilátorlapátok biztosítják a magas nyomást, és a gaming ház megfelelő szellőzését a magasabb légáramlás érdekében kisebb zajgenerálás mellett. A 3 fázisú, alacsony tekercs-hőmérsékletű motor megnégyszerezi az élettartamot

Főbb jellemzői

  • A legjobb légáramlás / zaj arány
  • Csendes 3 fázisú motor
  • 200 –1 800 RPM (PWM vezérlés)
  • Szabadalmaztatott PWM megosztási technológia (PWM Sharing Technology - PST) szabályozza egyidejűleg a ventilátorsebességet
  • Hosszabb élettartam az alacsony tekercshőmérsékletnek köszönhetően
 

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ARCTIC Bionix F140 - piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARCTIC BioniX F140 - červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ARCTIC BioniX F140 – červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ARCTIC BioniX F140 - rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ARCTIC BioniX F140 - rot.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ