A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

ARCTIC Breeze Mobile

Termékkatalógus
ARCTIC Breeze Mobile
4,4 211 értékelés
USB ventilátor - lapátok átmérője: 9,2 cm, 1 sebességfokozat, állítható dőlésszög, Fehér
Kód:  CB210j3 Kiterjesztett jótállás+48 hónap Termékszám:  ABACO-BZG00-01000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ARCTIC Breeze Mobile

A világhírű hűtésgyártó Arctic Cooling cég USB hűtőventilátora. Ez az eszköz laptopján élvezetessé teszi a munkát vagy a szórakozást forró és párás napokon. Az ARCTIC Breeze Mobile egy hordozható USB asztali ventilátor, amely frissítő szellőt kínál egy meleg és napos időben! Az ARCTIC Breeze Mobile ventilátor átmérője 92 mm. A ventilátor alacsony zajszintű forgókerékkel rendelkezik, így minden sebességnél csendes. Forgási sebessége 1700 fordulatszám percenként. Még a magas 1700 fordulatszámnál is biztosítja a legalacsonyabb zajszintet. A kicsi és hordozható ARCTIC Breeze Mobile a laptop használókra és a gyakori utazókra fókuszál. Az ARCTIC Breeze Mobile mindennapi használatra készült bármilyen helyen. Figyelembe véve kis méretét és könnyű súlyát, az ARCTIC Breeze Mobile ultrahordozható.A ventilátor telepítése nem is lehetne egyszerűbb. A ventilátort elég csak csatlakoztatni USB portra laptopon vagy asztali számítógépen. Az ARCTIC Breeze Mobile tartósan rugalmas nyakkal rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyen beállítható bármilyen irányba. A ventilátor motor gazdaságos és lapátkereke alacsony zajszintű.

Műszaki adatok:

Ventilátor átmérője: 92 mm
Ventilátor sebessége: 1700 RPM
Elem nélküli, USB-ről táplált
Laptop használatra
Rugalmas nyak
Ideális gyakori utazóknak
 

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!
Sebességfokozat
1 Kész!
Lapátok átmérője
9,2 cm Kész!
Tulajdonságok
Állítható dőlésszög Kész!
Típus
USB Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Tulajdonságok

Sebességfokozat
1 Kész!
Lapátok átmérője
9,2 cm Kész!
Tulajdonságok
Állítható dőlésszög Kész!

Típus

Típus
USB Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes ventilátor választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARCTIC Breeze Mobile. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ARCTIC Breeze Mobile. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ARCTIC Breeze Mobile. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ARCTIC Breeze Mobile.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ