Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

ARCTIC CERAMIQUE 2 - Kerámia hővezető paszta (2,7 g)

Termékkatalógus
ARCTIC CERAMIQUE 2 - Kerámia hővezető paszta (2,7 g)
Hővezető paszta - hűtőbordák alá, elektromosan nem áramvezető, csak kerámiát tartalmaz
Kód:  CA087a Termékszám:  CMQ2-2.7G Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ARCTIC CERAMIQUE 2 - Kerámia hővezető paszta (2,7 g) Megszűnt

ARCTIC CERAMIQUE 2 - Kerámia hővezető paszta (2,7 g)

Az Arctic Silver High Temperature Heat Paste egy magas hőmérsékleten is használható nagyon sűrű kerámia paszta. Arctic Ceramique 2 bármilyen processzor hűtőre alkalmazható. Egyedülálló tervezésének köszönhetően alkalmas még a legerősebb processzorok kezeléséhez is. Ez a paszta három komponens egyedülálló kombinációja, és nem tartalmaz semmilyen fém részecskét.

Az ARCTIC CERAMIQUE 2 hővezető paszta főbb tulajdonságai

  • Arctic Ceramique 2-őt úgy tervezték, maximális mértékben megtartsa az alakját
  • Bármilyen típusú processzor hűtésére alkalmas
  • 3 komponens exkluzív kombinációja
  • Minden csomag 2,7 g-ot tartalmaz
  • A gyártó garantálja a hosszútávú megbízhatóságot

A hűtőpaszta kémiája

Arctic Ceramique 2, mint az előző modelleik is, 3 speciális komponenst tartalmaz: alumínium-oxid, cink-oxid és bór-nitrid. Ezek az összetevők biztosítják, hogy a legvékonyabb réteg is maximális teljesítményt nyújtson. Gyártásakor egy ultra magas nyíróképességű keverőeszközzel állítjuk elő a tökéletesen homogén szuszpenziót. Ceramique 2 nem tartalmaz semmilyen fém vagy más villamosan vezető anyagot. Ez egy tisztán elektromos szigetelő, nem vezet.

Használat és teljesítményi garancia

Az Arctic Alumina konzisztenciáját úgy tervezték, hogy könnyű legyen vékony, egyenletes rétegben felkenni. A paszta magától is szétterül, hogy növelje az érintkezési felületét a mikroszkopikus alkatrészekkel és biztosítsa a legjobb fizikai érintkezést a hűtőbordák és a CPU mag között. A paszta a következő 50-200 óra használat után megkeményedik. A csomagolás tartalmaz használati utasítást.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ARCTIC CERAMIQUE 2 - Kerámia hővezető paszta (2,7 g) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARCTIC CERAMIQUE 2 - Ceramic Thermal Compound (2,7g). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ARCTIC CERAMIQUE 2 – Ceramic Thermal Compound (2,7 g). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ARCTIC CERAMIQUE 2 - Ceramic Thermal Compound (2,7 g). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ARCTIC CERAMIQUE 2 - Ceramic Thermal Compound (2,7 g).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ