Rapture 30 dnů na vrácení

ARCTIC F12 PWM PST 5 db

Termékkatalógus
ARCTIC F12 PWM PST 5 db
5 2 értékelés
PC ventilátor - 120 x120 x 25 mm, 1350 fordulat/perc, 74 CFM, 109 g
Kód:  CB211cda Termékszám:  ACFAN00062A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ARCTIC F12 PWM PST 5 db

Hűtse le számítógépét ezzel az ötös csomag Arctic F12 PWM PST ventilátorral. Ez a modell nagyszerű választás mindazok számára, akik megfizethető, rendkívül hatékony és halk hűtést keresnek. Előnye az új formájú forgórész egy „nindzsa-kés” designnal, amely garantálja a maximális légáramlás hatékonyságát. A hagyományos OEM ventilátorokhoz képest az Arctic F penge legalább 20%-kal jobb áramlást biztosít, miközben csökkenti a zajt.

 

Annak érdekében, hogy a szellőzés a lehető leghatékonyabb legyen, PWM technológiával rendelkezik, és módosítja a fordulatszámot, hogy megfeleljen a számítógép aktuális igényeinek. A PST rendszer, amely központilag irányítja a teljesítményt, biztosítja a ventilátorok optimális használatát.

 

A szimmetrikus kialakítás lehetővé teszi, hogy szívó és fújó légbevezetőket telepítsen. A folyadékcsapágy szabadalmaztatott rögzítőrendszerrel jelentősen megnöveli a ventilátor élettartamát, és tökéletes kiegészítő minden számítógépházhoz.

 

Műszaki adatok:

Jellemzők:
Sebesség: 1350 rpm
Air Flow: 74 CFM / 126 m3/h
Folyadékcsapágy (FDB)
Zajszint: 0,3 Sone

Design:
Szín: Fekete / Fehér
Méret: 120 x 120 x 25 mm
Tömeg: 109 g

Csatlakozás:
+12V DC
PWM vezérlő
4-tűs csatlakozó

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:

This product is not an independently functional unit and may require professional installation.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ARCTIC F12 PWM PST 5 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARCTIC F12 PWM PST Value Pack 5ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ARCTIC F12 PWM PST Value Pack, 5 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ARCTIC F12 PWM 5 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ARCTIC F12 PWM 5 Stück.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ