Akvizice ApF HU Shop roku

ARCTIC MX-2 Thermal Compound (65g)

Termékkatalógus
ARCTIC MX-2 Thermal Compound (65g)
4,6 5 értékelés
Hővezető paszta - CPU hűtőkhöz, fém részecskék nélküli
Kód:  CA082b1 Termékszám:  ORACO-MX20101-BL

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ARCTIC MX-2 Thermal Compound (65g)

A kiváló ARCTIC MX-2 hővezető paszta egyáltalán nem tartalmaz fém részecskéket. Garantálja a kiváló hőátadást a processzorról a hűtőbordákra, ezáltal javítja a számítógép stabilitását és megbízhatóságát. Paramétereivel és a felhasznált anyagokkal minimalizálja a hőszigetelést és maximalizálja a hűtő hatékonyságát. A fém részecskék hiánya miatt, ha kapcsolatba kerül az elektromos érintkezőkkel nem léphet fel rövidzárlat, ami súlyos károkat okozhatna a számítógépben. A szilikon és fém tartalmú pasztákkal szemben előnye a hosszú élettartam és a hatékonyság. Ez biztosítja, hogy a processzort nem kell gyakran újra pasztázni, hogy a hűtő megőrizze a hatékonyságát. Ez a paszta akár nyolc évig is megőrzi eredeti tulajdonságait. Az ARCTIC MX-2 hővezető pasztát használhatod minden CPU, GPU, vagy chipset hűtéséhez. Ez komfortos csomagolás kifejezetten a rendszerintegrátorok és az olyan felhasználók számára készült, akik nagy számú hűtőt szoktak telepíteni, mivel a doboz 65 g pasztát tartalmaz!

Műszaki adatok:

Jellemzők:
Viszkozitás: 850 poise
Sűrűség: 3,96 g/cm3

Csomagolás:
65 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ARCTIC MX-2 Thermal Compound (65g) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARCTIC MX-2 Thermal Compound (65g). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ARCTIC MX-2 Thermal Compound (65 g). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ARCTIC MX-2 Thermal Compound (65g). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ARCTIC MX-2 Thermal Compound (65g).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ