A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

Arduino Esplora

Termékkatalógus
Arduino Esplora
5 2 értékelés
Építőjáték - HiTech, alaplap, fény és hőmérséklet-érzékelő, 3 tengelyű gyorsulásmérő, joystick, 4 gomb, lineáris csúszka, RGB LED, mikrofon, TFT kijelző csatlakozó
Kód:  ARD209a Termékszám:  A000095 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Arduino Esplora

Az Arduino egy nyílt forráskódú platform egyszerű tervezéssel és fejlesztéssel a programozható elektronikus eszközökhöz.  Nagyon alkalmas játékok, készülékek és vezérlési és vezérlési alkalmazások gyors prototípuskészítésére az elektronika mélyebb ismeretének szüksége nélkül. Forrasztás nélkül, egyszerű fejlesztői környezettel és programozási nyelvvel használható például különböző érzékelőkhöz vagy akár egy távirányítású robot megalkotásához.

Az Arduino Esplora egy fejlesztőplatform Arduino Leonardo AVR Atmega32U4 mikrokontrollerrel. Más Arduino platformokkal ellentétben játékvezérlőként van kialakítva, és széles spektrumú érzékelőket és alkatrészeket kínál a környezettel való interakcióhoz. Ez magában foglalja például a joystickot, csúszó potenciométert, gyorsulásmérőt és hőmérsékletérzékelőt. Rendelkezésre áll egy csatlakozó a TFT LCD csatlakoztatásához is. Ezek a funkciók teszik lehetővé, hogy az Arduino Esplora- akár egyedi tervezésű játékkonzolként működhessen.

Az Arduino készülék könnyen csatlakoztatható a számítógéphez és könnyen programozható. Fel van szerelve egy USB csatlakozóval és PC-re csatlakoztatható, akár egy soros port. A programozás az Arduino IDE környezetben történik. A kód maga nagyon világos, és a programozónak nincs szüksége komplex hardver összeállítására.

Műszaki adatok:

mikrokontroller:
Chip: ATmega32u4
Frekvencia: 16 MHz
Memória: 32 kilobájt, 4 kilobyte használt bootloader
SRAM: 2,5 kilobájt
EEPROM: 1 kilobájt

Be- és kimenetek:
Analóg joystick egy központi gomb (X és Y)
4x gomb
lineáris csúszkák
mikrofon érzékelési amplitúdók
fényérzékelő
hőmérséklet-érzékelő
tengelyes gyorsulásmérő
piezo jeladó
RGB LED
2x TINKERKIT bemenet
2 TINKERKIT kimenet
Csatlakozó TFT LCD (SPI eszközök)-höz

felület:
USB 2.0 (átalakító soros port)
SPI csatlakozó

méretek:
16,51 x 6 cm

 

Megjegyzés:

Az ebben a kategóriában található egyes termékek beszerelése előzetes képzettséget igényelhet.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Arduino Esplora. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Arduino Esplora. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Arduino Esplora. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Arduino Esplora.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ