Rapture 30 dnů na vrácení

Arduino Ethernet Rev3 + POE modul

Termékkatalógus
Arduino Ethernet Rev3 + POE modul
Építőjáték - HiTech elektronikus alaplap RJ45 Ethernet port (PoE), microSD slot
Kód:  ARD207a Termékszám:  A000074 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Arduino Ethernet Rev3 + POE modul Megszűnt

Arduino Ethernet Rev3 + POE modul

Az Arduino egy nyílt forráskódú platform egyszerű tervezéssel és fejlesztéssel a programozható elektronikus eszközökhöz.  Nagyon alkalmas játékok, készülékek és vezérlési és vezérlési alkalmazások gyors prototípuskészítésére az elektronika mélyebb ismeretének szüksége nélkül. Forrasztás nélkül, egyszerű fejlesztői környezettel és programozási nyelvvel használható például különböző érzékelőkhöz vagy akár egy távirányítású robot megalkotásához.

Az Arduino Ethernet egy fejlesztőplatform AVR atmega328 mikrokontrollerrel. Más Arduino platformokkal ellentétben nem USB-csatlakozóval csatlakozik a számítógéphez, hanem Wiznet Ethernet interfésszel és RJ45 porttal. Ezért lehetséges az otthoni hálózathoz való csatlakozás. Ezenkívül támogatja a PoE tápegységet. Van egy microSD kártyahely is. A platform tartalmaz továbbá 14 digitális bemenet / kimenetet és 6 analóg bemenetet. Emellett egy vezérelhető LED is csatlakozik a táblához. Az egyéb opcionális perifériákat külön kell csatlakoztatni.

Az Arduino készülék könnyen csatlakoztatható a számítógéphez és könnyen programozható. Fel van szerelve egy Ethernet csatlakozóval és PC-re csatlakoztatható Ethernet vagy az opcionális konverter segítségével. A programozás az Arduino IDE környezetben történik. A kód maga nagyon világos, és a programozónak nincs szüksége komplex hardver összeállítására.

Műszaki adatok:

mikrokontroller:
Chip: atmega328
Frekvencia: 16 MHz
Memória: 32 kB 0.5 kB bootloadert használ
SRAM: 2KB
EEPROM: 1 KB

Be- és kimenetek:
14 x digitális bemenet / kimenet (soros port, külső megszakítások, PWM)
6 x analóg bemenet
Card slot: microSD

felület:
W5100 TCP / IP Ethernet vezérlő PoE
Csatlakozó SPI, I2C

méretek:
6,85 x 5,33 cm

 

Megjegyzés:

Az ebben a kategóriában található egyes termékek beszerelése előzetes képzettséget igényelhet.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Arduino Ethernet Rev3 + POE modul. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Arduino Ethernet Rev3 + POE modul. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Arduino Ethernet Rev3 + POE modul. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Arduino Ethernet Rev3 + POE modul.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ