AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Arduino Shield - GSM v.2 modul (beépített antenna)

Termékkatalógus
Arduino Shield - GSM v.2 modul (beépített antenna)
3,6 3 értékelés
Építőjáték - csúcstechnológiájú, új projektekre kiterjesztve, Quad-band GSM/GPRS
Kód:  ARD111b Termékszám:  A000105 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Arduino Shield - GSM v.2 modul (beépített antenna) Megszűnt

Arduino Shield - GSM v.2 modul (beépített antenna)

Az Arduino egy nyílt forráskódú platform az elektronikus programozható eszközök egyszerű tervezéséhez és fejlesztéséhez. Játékok, eszközök, vezérlő és szabályozó alkalmazások prototípusainak készítésére alkalmas az elektronika elveinek mélyebb ismerete nélkül. Forrasztás nélkül, egyszerű fejlesztési környezet és programozási nyelv segítségével különböző érzékelőkkel ellátott megfigyelésre szolgáló eszközöket vagy távvezérelt robotot hozhat létre.

Arduinoval az interneten

A GSM modul lehetővé teszi az Arduino platformon készített projektjei csatlakoztatását az internetre GPRS hálózaton keresztül. Mindössze erre a beépített antennával rendelkező modulra és GPRS hálózati hozzáférést lehetővé tevő SIM kártyára van szüksége. Az Arduino IDE fejlesztői környezetben található könyvtár funkciók segítségével az adatkapcsolat mellett hívásokat is kezdeményezhet és SMS üzeneteket is küldhet. A modul a Quectel M10 modemen alapul, és az Arduinóhoz hasonlóan ez a hardver és szoftver is nyílt forráskódú.

Paraméterek:

modem:
Tápellátás: 5 V
Kommunikáció: AT parancsok
Frekvencia: 850/900/1800/1900 MHz
Maximális sebesség: 85,6 kb/s

Támogatott IDE:
Arduino IDE 1.0.4 verziótól

Kompatibilitás:
Arduino Uno

 

Megjegyzés:

Az ebben a kategóriában található egyes termékek beszerelése előzetes képzettséget igényelhet.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Arduino Shield - GSM v.2 modul (integrovaná anténa). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Arduino Shield - GSM v.2 modul (integrovaná anténa). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Arduino Shield - GSM v.2 modul (integrovaná anténa). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Arduino Shield - GSM v.2 modul (integrovaná anténa).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ