30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Arduino YÚN Mini

Termékkatalógus
Arduino YÚN Mini
5 1 értékelés
Építőjáték - HiTech, alaplap, 12 analóg bemenet, 20xdigital I / O, 7xPWM I / O, RJ45 Ethernet port, WiFi IEEE 802.11b / g / n, microSD, micro USB, USB
Kód:  ARD208b Termékszám:  A000108 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Arduino YÚN Mini

Az Arduino egy nyílt forráskódú platform egyszerű tervezéssel és fejlesztéssel a programozható elektronikus eszközökhöz.  Kiválóan alkalmazható játékok, készülékek és vezérlési és vezérlési alkalmazások gyors prototípuskészítésére az elektronika mélyebb ismeretének szüksége nélkül. Forrasztás nélkül, egyszerű fejlesztői környezettel és programozási nyelvvel használható például különböző érzékelőkhöz vagy akár egy távirányítású robot megalkotásához.

Az Arduino Yun Mini egy fejlesztőplatform AVR ATmega32u4 mikrokontrollerrel és Atheros AR9331 vezeték nélküli kommunikációs chippel. Az Atheros processzor támogatja a Linino Linux alapú OpenWrt Linux disztribúciót. Linux futtatása esetén a mellékelt könyvtáron keresztül kommunikálhat. Az alaplap természetesen tartalmazza az Ethernetet, WiFi-t, valamint az USB Host funkciót és a microSD kártyanyílást. 20 digitális bemenetet / kimenetet is tartalmaz, amelyek közül 7 PWM kimenetként és 12 analóg bemenetként használható.

Az Arduino készülék könnyen csatlakoztatható a számítógéphez és könnyen programozható. Fel van szerelve egy USB csatlakozóval és PC-re csatlakoztatható, akár egy soros port. A programozás az Arduino IDE környezetben történik. A kód maga nagyon világos, és a programozónak nincs szüksége komplex hardver összeállítására.

Műszaki adatok:

mikrokontroller:
Chip: ATmega32u4
Frekvencia: 16 MHz
Memória: 32KB
SRAM: 2.5 kB
EEPROM: 1 KB

Linux Processzor:
Chip: Atheros AR9331
Architektúra: MIPS 400 MHz
RAM: 64MB DDR2
Memória: 16 MB Flash
Ethernet: IEEE 802.3 10/100 Mbit / s
Wifi IEEE 802.11 b / g / n

Be- és kimenetek:
20 × digitális bemenet / kimenet (soros port, külső megszakítások, PWM)
12 × analóg bemenet
USB 2.0 port
Card slot: microSD

felület:
micro USB 2.0
Csatlakozó SPI, I2C

méretek:
7,1 x 2,29 cm

 
Megjegyzés:

Az ebben a kategóriában található egyes termékek beszerelése előzetes képzettséget igényelhet.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Arduino YÚN Mini. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Arduino Yun Mini. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Arduino YÚN Mini. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Arduino YÚN Mini.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ