30 dnů na vrácení Shop roku

Ariete 1366

Termékkatalógus
Ariete 1366
Karos kávéfőző - teljesítmény: 850W, nyomás: 15bar, alumínium kazán, kompatibilis az őrölt kávéval és az ESE kávépárnákkal, az eltávolítható víztartály el van rejtve a készülék testében, a víztartály kapacitása 0.9l, cappuccino fúvóka, eltávolítható csepegtetőtálca
Kód:  ARITE039 Termékszám:  1366 Gyártó honlapja:

Ariete 1366

Az elegáns Ariete 1366 kávéfőző minden kávéimádót elvarázsol a tökéletes designjával. Ez az egyszerű kivitelezésű kávéfőző első pillantásra elbűvöl a 850 W-os teljesítményével és a 15 bar-os nyomásával, amelyek révén ez egy tökéletes otthoni segédeszköz. A víztartály kapacitása 0,9 liter. Ezenfelül az Ariete kávéfőző magára vonzza a figyelmet az integrált cappuccino fúvókájával, az eltávolítható csepegtetőtálcájával és az eltávolítható víztartályával is. A kávéfőző modern alumíniumból készült, így a termék megvásárlásával igazán szemet gyönyörködtető kiegészítőt kapsz otthonodba.

Az Ariete 1366 kávéfőző alapvető előnyei

  • A kávéfőző alumíniumból készült
  • A motor teljesítménye 850 W
  • 15 bar-os nyomással büszkélkedhet
  • A víztartály kapacitása 0,9 liter
  • Integrált cappuccino fúvóka
  • Eltávolítható csepegtetőtálca
  • Eltávolítható víztartály
  • Elegáns stílusú

Egyedi kivitelezésű darab

Az Ariete kávéfőző megvásárlásával nemcsak egy kiváló segédeszközt kapsz a kedvenc italod elkészítéséhez, hanem egy igazán designos kiegészítőt is az otthonodba. Az Ariete kávéfőző elegáns és divatos stílusban készült, amelynek köszönhetően remekül mutat majd a nagyigényű felhasználók konyhájában.

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» További Karos Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ariete 1366 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ariete 1366. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ariete 1366. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ariete 1366 Picasso Siebträger-Maschine. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ariete 1366 Picasso Siebträger-Maschine.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ