Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Shop roku

Ariete 1387/30

Termékkatalógus
Ariete 1387/30
Karos kávéfőző - 15 bar nyomás, 1 l-es víztartály, gőzfúvóka, beállítható vízmennyiség, csepegtető rendszer, időzítő, automatikus kikapcsolás és cappuccino és latte, 1150 W teljesítmény, 34 cm széles, 44,5 cm magas, 28 cm mély, 7,65 kg, ezüst színű
Kód:  ARITE037 Termékszám:  1387/30 Gyártó honlapja:

Ariete 1387/30

Az elegáns Ariete 1387/30 kávéfőző minden kávéimádót elvarázsol a tökéletes designjával. Ez az egyszerű kivitelezésű kávéfőző első pillantásra elbűvöl az 1150 W-os teljesítményével és a 15 bar-os nyomásával, amelyek révén ez egy tökéletes otthoni segédeszköz. A víztartály kapacitása 1 liter. Ezenfelül az Ariete kávéfőző magára vonzza a figyelmet az integrált maxi cappuccino fúvókájával, az eltávolítható csepegtetőtálcájával és a külső hőmérőjével is. A kávéfőző modern alumíniumból készült, így a termék megvásárlásával igazán szemet gyönyörködtető kiegészítőt kapsz otthonodba.

Az Ariete 1387/30 kávéfőző alapvető előnyei

  • A kávéfőző alumíniumból készült
  • A motor teljesítménye 1150 W
  • 15 bar-os nyomással büszkélkedhet
  • A víztartály kapacitása 1 liter
  • Integrált maxi cappuccino fúvóka
  • Eltávolítható csepegtetőtálca
  • Külső hőmérő
  • Nagynyomású biztonsági szelep
  • Elegáns stílusú
  • Automatikus kikapcsolás

Egyedi kivitelezésű darab

Az Ariete kávéfőző megvásárlásával nemcsak egy kiváló segédeszközt kapsz a kedvenc italod elkészítéséhez, hanem egy igazán designos kiegészítőt is az otthonodba. Az Ariete kávéfőző elegáns és divatos stílusban készült, amelynek köszönhetően remekül mutat majd a nagyigényű felhasználók konyhájában.

Paraméterek

Design

Design
Retro / Vintage Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 150 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Időzítő, Automatikus kikapcsolás Kész!

Felszerelés

Tejadagolás módja
Gőzfúvóka Kész!

Méret & súly

Mélység
28 cm Kész!
Szélesség
34 cm Kész!
Magasság
44,5 cm Kész!
Tömeg
7,65 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Karos Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ariete 1387/30 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ariete 1387/30. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ariete 1387/30. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ariete 1387/30 Siebträger-Maschine. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ariete 1387/30 Siebträger-Maschine.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ