Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Ariete 2706 gőzölős felmosó

Termékkatalógus
Ariete 2706 gőzölős felmosó
4,0 1 értékelés
Gőzölős felmosó - gőzölős seprű és felmosó, 1500 W teljesítmény, 500 ml víztartály, vízkőszűrő, 5 m hosszú vezeték, forgó fej, 2 db mikroszálas kendő, 1 db tartozék szőnyegtisztításhoz
Kód:  ARIPC004 Termékszám:  ART 2706

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ariete 2706 gőzölős felmosó

 

 

Az Ariete gőzölős felmosó segít megtisztítani otthonunkat az atkáktól, baktériumoktól és egyéb szennyeződésektől. Gőzölős felmosó és nagy teljesítményű seprű tökéletes kombinációja - e két tulajdonság kombinációjaként egyedülálló segítséget kaphatunk otthonunk tisztán tartásához, de akár külön-külön is használhatjuk őket. A hatékony gőznek és hihetetlen mértékű szívóerőnek hála a felmosó bármilyen padlófelületen használható, beleértve a parkettát is. A különleges tartozék felhelyezésével pedig a kárpitot és más felületeket is tisztíthatunk a felmosóval. A víztartály 500 ml-es , ami körülbelül 20 percen folyamatos használatra elegendő. A vízkőszűrő segít meghosszabbítani a felmosó élettartamát. A fej 180°-ban forgatható, ezáltal a felmosó mozgatása egyszerű és kényelmesen hozzáférhetünk a nehezen elérhető helyekhez is. A lehajtható fogantyú biztosítja az egyszerű tárolást.

Főbb jellemzők

  • A gőz természetes erejét kombinálja a sepréssel
  • Elpusztítja a padlón található atkákat, baktériumokat és egyéb szennyeződéseket
  • Használata után a padló azonnal tiszta
  • 500 ml-es víztartály
  • Egy töltéssel akár 20 perc folyamatos gőzölés
  • 180°-ban forgatható fej
  • A lehajtható fogantyú biztosítja a könnyű tárolást
  • Tartozékok: cserélhető tároló kefe, vákuum kefe tároló, két mikroszálas kendő, szőnyegtisztításhoz kiegészítő, mérőpohár
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ariete 2706 gőzölős felmosó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ariete 2706. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ariete 2706. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ariete 2706. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ariete 2706.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ