Shop roku 30 dnů na vrácení

Ariete 4144 Multi Vapor Mv 6.10

Termékkatalógus
Ariete 4144 Multi Vapor Mv 6.10
Gőztisztító 1600W alumínium kanna 1,3 l, 4 bar nyomás, kábel 4 m, a forgalom 30 ''
Kód:  ARIPC005 Termékszám:  ART 4144 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ariete 4144 Multi Vapor Mv 6.10

Multi gőztisztító Ariete Vapor egy nagyszerű eszköz bármely otthon. Emellett tömörség egy nagyon kényelmes és a kiegészítők széles választéka teszi, hogy tökéletesen tiszta különböző felületeken. Ezzel a meggyőző MFP a megfelelő szerszámokkal, akkor a háztartás garantált ellenőrzés alatt - egyszerűen, gyorsan, egyszerűen, és akkor munka nélkül kémia. Görcsök és környezeti padlók, szőnyegek, bútorok, valamint csempe, fa vagy műanyag. Rendkívül hatékony, miközben a gőz tisztítási és eltávolítási kedvtelésből tartott szőr szőnyegek, bútorok, ágyak vagy ketreceApproxen, hanem terráriumok és akváriumok, így tökéletes is a családok allergiában szenvedőknek.

Legfontosabb jellemzők

  • Mobile gőzborotvával
  • nagy teljesítményű
  • gazdag kiegészítők
  • vegyszer használata nélkül
  • mindenféle felületen

Teljesítmény és kiegészítők

A sokoldalú gőztisztító működik teljesítmény 1600 W, a pár törlés ereje 4 bar. Pillanatokon belül tisztább pár felkészül az aktív használatra. Benne van sokféle tartozék, amely lehetővé teszi a pontos tisztítási ablakok, az ízületek és a nehezen hozzáférhető helyeken. Ön is használja a tálcát szert. Azt is ellenőrzik a gőzmennyiség szükség. Rátérve tisztább fényjeleket. Biztonsági alkalmazás biztosítja biztonsági zár kulcs párok és a biztonsági szelep védi a véletlen érintés ellen a gőzt.

tartozékok:
Brush ruhát, kis ecsettel, spatulával egy sima kemény felületen padlókefén fúvóka fedő mikroszálas, 90 ° fúvóka, körkefe, tölcsér, mérőpohár, hosszabbító cső, levehető vállpánt könnyű szállító tisztítószerek

méretek:
41,5 × 21 × 43 cm

súly:
7,16 kg

Kábel hossza:
4 m

kapacitás:
1,3 l

A különböző felületek

A természeti erők gőz gőz tisztító Ariete tiszta minden háztartási felületeket és ezzel biztosítja a maximális higiénia nélkül a vegyi tisztítószereket.Ezt fel lehet használni minden típusú felületek: csempék, redőnyök, radiátorok, zuhanyzó.

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
1 600 W Kész!
Tartály térfogata
1,3 l Kész!
Gőznyomás
4 bar Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 600 W Kész!
Tartály térfogata
1,3 l Kész!
Gőznyomás
4 bar Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ariete 4144 Multi Vapor Mv 6.10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ariete 4144 Multi Vapori Mv 6.10. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ariete 4144 Multi Vapor Mv 6.10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ariete 4144 Multi Vapor Mv 6.10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ariete 4144 Multi Vapor Mv 6.10.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ