A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Ariete 4146 Vapor Deluxe

Termékkatalógus
Ariete 4146 Vapor Deluxe
4,9 8 értékelés
Gőztisztító - 1500W, 1600 ml alumínium bojler, fűtési idő 8 perc, 5 bar nyomás, gőzszabályzó, 6m kábel, 60 perc üzemidő
Kód:  ARIPC009 Termékszám:  ART 4146 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ariete 4146 Vapor Deluxe


Tiszta lakás gyorsan, kényelmesen, vegyszerek nélkül!

A többfunkciós Ariete Xvapor Deluxe gőztisztító nagy segítség minden háztartásban. Az 5 bar nyomásnak köszönhetően eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket is, ezért bevethető a zsíros foltok és egyéb nehezen eltávolítható kosz ellen. A kiegészítők széles választékával tökéletesen tiszta otthont varázsolhatsz, legyen szó bármilyen felületről. Ezzel a sokoldalú készülékkel garantáltan rendben tarthatod a háztartást - gyorsan, könnyen és anélkül, hogy vegyi anyagokat használnál.

Kiegészítők gazdag választéka, amelyekkel szinte bármilyen felület tisztítható

Az Ariete 4146 XVapor Deluxe teljesítménye 1500 W, 5 bar nyomással párosulva. 8 perc alatt hevül a gőz a megfelelő hőmérsékletre. Működési ideje hatvan perc, így kényelmesen kitakaríthatod az egész lakást. Rengeteg tartozékkal rendelkezik, amelyek könnyen csatlakoztathatóak a gőztisztító géphez, így valóban megkönnyítik a takarítást. A tartozékok széles választéka lehetővé teszi az egyszerű ablaktiszítást, a fúgák valamint a nehezen hozzáférhető helyek takarítását is. A gőz mennyisége szükség szerint állítható. Az állapotjelző fény mutatja, hogy mikor van bekapcsolva a készülék, ill. hogy mikor áll készen a használatra.

Mellékelt tartozékok:

  • Két hosszabbító cső
  • Fúvóka
  • Adapter padlótisztításhoz
  • Kefe a padló tisztításához
  • Adapter ablaktisztításhoz
  • Nagy körkefe
  • Kis körkefe
  • Tölcsér
  • Mérőedény
  • Nagynyomású fúvóka
  • Ecset és kendő kárpit tisztításához
  • Huzat padlótisztításhoz

Az Ariete 4146 XVapor Deluxe tisztít, fertőtlenít és természetesen, eltávolítja a szagokat

Az Ariete a gőz erejével tisztítja az otthonodban lévő összes felületet, semlegesíti a szagokat, fertőtlenít és elpusztítja a baktériumokat. Így maximális higiéniát biztosít vegyszerek nélkül. Minden felületen használható, legyen szó kerámiáról, üvegfelületről, a kutya fekhelyéről, ketrecről vagy akváriumról.

A gőzzel való tisztítás négy előnye:

Vegyszerek nélkül

Az edénybe töltött vízből a készülék gőzt fejleszt, így nem szükséges káros vegyi anyagokat használnod, a tökéletes tisztaságot ezek nélkül is eléred. Ez azt jelenti, hogy otthonodban nem marad nyoma a vegyszereknek vagy az erős szagoknak.

Kényelem

A készülék gyorsan felfűti a vizet, a víztartály folyamatosan használható és praktikus megoldást nyújt a padlók és felületek egyszerű tisztítására, így a munka kellemesebb és egyszerűbb, mintha a hagyományos seprűt és vödröt használnád.

Higiénia

A gőz 100 ° C-on képződik. A megtisztított felületek higiénikusak és illatosak lesznek. Eltávolítja a vírusokat, baktériumokat és mikroorganizmusokat már az első tisztítás alkalmával. Az eredmény tökéletes, természetes tisztaság. Ideális az allergiában szenvedőknek valamint kisgyermekes otthonokban.

Teljesítmény

Nagy nyomáson gőz keletkezik, hogy eltávolíthasd a legmakacsabb szennyeződéseket szinte másodpercek alatt. Minden felületen használható: csempék, rozsdamentes acél valamint egyéb fényes felületeken is.


Parní čistič Ariete 4146 XVapor Deluxe

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Tartály térfogata
1,6 l Kész!
Gőznyomás
5 bar Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Tartály térfogata
1,6 l Kész!
Gőznyomás
5 bar Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ariete 4146 Vapor Deluxe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ariete 4146 XVapor Deluxe. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ariete 4146 XVapor Deluxe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ariete 4146 XVapor Deluxe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ariete 4146 XVapor Deluxe.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ