30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Ariete 4146 XVapor Deluxe

Termékkatalógus
Ariete 4146 XVapor Deluxe
4,7 25 értékelés
Gőztisztító - teljesítmény: 1500 W, a tartály űrtartalma: 1,6 l, gőznyomás: 5 bar, állítható gőzkimenet, gőz készenlét jelzés
35 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  ARIPC009a Termékszám:  ART 4146

Ariete 4146 XVapor Deluxe

Ariete 4146 XVapor Deluxe egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .


Tiszta otthon gyorsan és kényelmesen. Kemikália használata nélkül

Az Ariete Xvapor Deluxe multifunkciós gőztisztító minden otthon számára nagyszerű segítség. Az 5 bar nyomás mellett, amely segít eltávolítani a legmakacsabb szennyeződést és zsírt is, kiegészítők széles választékát kínálja különböző típusú felületek tökéletes tisztításához. Ezzel a meggyőző multifunkciós eszközzel otthonod tisztaságát kézben tarthatod - kényelmesen, gyorsan és kemikáliák nélkül.

Gazdag kiegészítő választék különböző felületekhez

Az Ariete 4146 XVapor Deluxe 1500 W fogyasztás mellett működik, 5 bar nyomáson. A készülék 8 percen belül előkészíti a gőzt az aktív használathoz. A gőz legfeljebb 1 óra üzemidőt nyújt, amelynek során kényelmesen kitakaríthatod egész otthonod. A csomag gazdag tartozék választékkal is büszkélkedhet, amely közvetlenül a gőztisztító testébe került behelyezésre, így megkönnyíti a munkát, különösen az ablakokon, a réseknél és a nehezen elérhető területeken. Szükség esetén szabályozhatod a gőz mennyiségét. A bekapcsolás jelző és a készenléti mutató jelzi ha az eszköz készen áll a munkára.

Tartozékok:

  • Két hosszabbító cső
  • Szórófej
  • Padlótisztító készlet
  • Padló kefe
  • Ablaktisztító kiegészítő
  • Nagy kerek kefe
  • Kis kerek kefe
  • Tölcsér
  • Mérőpohár
  • Nagynyomású fúvóka
  • Kefe és kendő kárpitok tisztításához
  • Padlótisztító huzat

Az Ariete 4146 XVapor Deluxe tisztít, fertőtlenít és természetesen távolítja el a szagokat

Az Ariete gőztisztító természetes gőzzel tisztítja meg otthonod bármely felületét, miközben eltávolítja a szagokat, fertőtlenít, és elbánik a baktériumokkal is. Ennek köszönhetően maximális higiéniát biztosít vegyi tisztítószerek használata nélkül. Mindenféle felületre alkalmazható; a padlóburkolatoktól az üvegfelületekig a kutyafekhelyen át a ketrecekig, sőt akváriumokhoz is használható.

A gőztisztítás 4 előnye:

Nincsenek vegyszerek

Csupán egyetlen víz- és gőztartály használatával nincs szükség káros vegyszerekre a tökéletes tisztaság eléréséhez. Ez azt jelenti, hogy nem lesznek tisztítószer maradványok vagy erős szagok otthonodban.

Kényelem

Gyors melegítés a víztartály a folyamatos használathoz és praktikus megoldás a tartály visszahelyezésére; ezáltal a padló és egyéb felületek tisztítása sokkal könnyebb és élvezetesebb lesz, mint a felmosó és a vödör hagyományos használata által.

Higiénia

A gőz 100 °C-on keletkezik. A felületek higiénikusan biztonságosak és illatosak lesznek. A vírusokat, mikroorganizmusokat és baktériumokat már az első érintkezésnél eltávolítja. Az eredmény természetes tisztaság, amely hatékony és ideális allergiás betegek és kisgyermekek számára.

Teljesítmény

A magas nyomású gőz másodpercek alatt eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket is. Bármely felületről eltávolítja a szennyeződést: legyen az csempe, rozsdamentes acél vagy más fényes felület.


Ki
Ariete 4146 XVapor Deluxe

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Tartály térfogata
1,6 l Kész!
Gőznyomás
5 bar Kész!
Funkciók
Állítható gőzkimenet, Gőz készenlét jelzés Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Tartály térfogata
1,6 l Kész!
Gőznyomás
5 bar Kész!

Funkciók

Funkciók
Állítható gőzkimenet, Gőz készenlét jelzés Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ariete 4146 XVapor Deluxe
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ