Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Ariete 4163/2

Termékkatalógus
Ariete 4163/2
Gőzölős felmosó -
Kód:  ARIPC012 Termékszám:  4163/2 Gyártó honlapja:

Ariete 4163/2

Az Ariete 4163/2 fehér színű gőzölős felmosó kiváló segítőtársad lesz a hibátlan, gyors és hatékony takarítás során. Tökéletes padlólap, parketta, szőnyeg, linóleum és sok más egyéb felület tisztítántartásához. A háromszögletű fej 180°-ban elforgatható, így könnyedén eléred az eldugott helyeket is. A nyelét állíthatod egyenesre, de meg is döntheted, így a felmosó használata még könnyebb lesz. Az 500 ml-es kivehető víztartály egyetlen feltöltéssel akár 20 percen át is képes stabil gőzt generálni. A vízkőtelenítő kazetta megvédi a készüléket a vízkő lerakódásától, ezáltal az élettartama is hosszabb lesz. A felmosó használata után a nyelét csukd össze, és a rongykorongot mosd ki, így karbantartása egyszerű, és kis helyen is könnyedén tárolhatod.

Az Ariete 4163/2 sárga gőzölős felmosó főbb jellemzői

  • Az Ariete felmosó vegyszerek használata nélkül is  maximális higiéniát biztosítja
  • A gőzszabályozás az adott típusú padlóhoz mindig megfelelően adagolja a gőzt
  • A rongykorongot használhatod padlólapon, üvegen, parkettán, márványfelületen és szőnyegeken
  • Az összecsukható fogantyúnak köszönhetően a készülék könnyen kezelhető és tárolható
  • A padló felmosás után gyorsan szárad
  • Bárkinek, aki innovatív, hatékony és természetes megoldást keres
  • A felmosóhoz 2 mikroszálas rongykorong és egy szőnyegtisztító kiegészítő jár

A gőzölős felmosó előnyei a hagyományos felmosóval szemben

Egy háztartásban a padló tele van mikrobákkal, és erre gyakran nem fordítunk elég figyelmet, mivel a konyha és a fürdőszoba padlója általában elsőbbséget élvez. A padló a háztartás egyik legszennyezettebb része, ez köti össze a külső környezetet a házbelsővel és a többi szobával. A gyorsan melegedő víztartály folyamatosan használható, praktikus megoldás, használatával a padló és a tisztított felületek jóval tisztábbak lesznek. A padló is hamarabb szárad, a forró gőz fertőtlenít, így ez tökéletes megoldás olyan háztartásokba, ahol allergiában szenvedők vagy kisgyerekek élnek.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ariete 4163/2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ariete 4163/2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ariete 4163/2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ariete 4163/2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ariete 4163/2.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ