Shop roku Shop roku

Ariete 4207 Multi Vapor Mv7.1

Termékkatalógus
Ariete 4207 Multi Vapor Mv7.1
Gőztisztító - multifunkciós gőztisztító újratölthető bojlerrel, mely állandó, környezetbarát és „mély”tisztítást tesz lehetővé otthonunkban. A tartály eltávolítható és könnyen újratölthető, és akár csapvízzel is használható. Tisztítószerrel is használható.- extra erős, 4 bar gőznyomás- teljesítmény: 1.400 W- alumínium bojler, kapacitása: 1,5 liter- biztonsági zárókupak- nyomásmérő- tisztítószer tartály: 2,7 dl- gőzcső hossza: 2 m- vezeték hossza: 6 m- tartozékok: padlókefe + felmosó kendő, kis kefe ablaktisztító tartozékkal, gőzfecskendező fej, 90°-os szórófej, körkefe, hosszabbító csövek, tartótáska a kiegészítőknek
Kód:  BEU431g Termékszám:  ARI-4207 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ariete 4207 Multi Vapor Mv7.1

Az Ariete 4207 gőztisztító a gazdag kiegészítőkkel nagyban megkönnyíti a tisztítást, miközben képes elpusztítani szinte minden baktériumot és kórokozót. Eltérően a hagyományos módszerekkel időt és energiát takarítasz meg, valamint az otthonod is higiénikus és tiszta marad. Az 1400 Watt energiafogyasztás és a 4 bar nyomás biztosítja a megfelelő tisztítási teljesítményt. A legnagyobb darab célja, hogy alaposan tisztítsa a kemény padló minden típusát.

A további fejlesztésekkel, beleértve a kis kefét, letörölheti a piszkot a csempéről és szekrényről. A fúvóka 90 °-ban ívelt, így a nehezen hozzáférhető helyeket is könnyen eléred ezután. A szövet tisztító kefével a kanapét újjá varázsolod egy nagy házibuli után. A kialakítás ergonómikus és kényelmes, amely könnyeddé teszi a takarítást.

Az eszközön van egy ki- és bekapcsoló és egy folyamatos energia kontrollt irányító gomb. A víztartály térfogata 1,5 liter és könnyen feltölthető a tölcsérrel, amely része a csomagnak. Merülj el a tiszta és higiénikus háztartásban!


Műszaki adatok:

Alumínium tartály kapacitása:
1,5 l

tartozékok:
padló kefe
szövet kefe
lehúzó kefe
mikroszálas fedő
fúvókák
90 fúvóka
körkefe
Fix hosszabbító cső
tölcsér
Szíj vállpánt

Általános információk:
Kábel hossza: 6 m
Tömlő hossz: 2 m
biztonsági zárral

Fogyasztás:
1400 W

nyomás:
4 bar

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
1 600 W Kész!
Tartály térfogata
1,5 l Kész!
Gőznyomás
4 bar Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 600 W Kész!
Tartály térfogata
1,5 l Kész!
Gőznyomás
4 bar Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ariete 4207 Multi Vapor Mv7.1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ariete 4207 Multi Vapori Mv7.1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ariete 4207 Multi Vapor Mv7.1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ariete 4207 Multi Vapori Mv7.1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ariete 4207 Multi Vapori Mv7.1.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ