Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Epilátorok akciós áron - Árnyesés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
BRAUN
(1)
Funkciók
Megvilágítás
(1)
LCD kijelző
(1)
Ebben a kategóriában megfelelő epilátorok találsz. Jelenleg 1 kiemelkedő árajánlatunk van a epilátorok kategóriában. A legolcsóbb epilátorok keresed? Akkor nézd meg a olcsó epilátorok kategóriát.
1 termék
4,8 126×
Braun IPL Silk-expert Pro 5 PL5145 + tok, 2 fej
IPL szőrtelenítő - test szőrtelenítéséhez, férfi, megvilágítás és LCD kijelző, elemes tápellátás, 3 feltét, 3 fej, fehér kivitel
Leárazás -16 %
175 990 Ft 209 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BRAepi73

Epilátorok akciós áron - Árnyesés

értékelésBraun Silk-expert Pro PL5347 IPL szőrtelenítő (BEMUTATÓ) Alaposan leteszteltük a Braun Silk-expert Pro PL5347 IPL szőrtelenítőt, amely az egész test epilálására alkalmas, beleértve az arcot is. Hogyan kell használni ezt az IPL epilátort és mennyire voltunk lenyűgözve az eredménytől? Olvasd el cikkünket és megtudhatod.
Saját recenziónkhoz teszteltük a számodra a BeautyRelax IPL Premium IPL epilátort. Ismerd meg, hogy vált be ez az eszköz, hogy kell használni és képes-e lassítani a szőr növekedését.
Állandóan hátráltat az örökös szőrtelenítés vagy borotválkozás, és szívesen megszabadulnál a szőrszálaktól egyszer, s mindenkorra? Próbáld ki az IPL szőrtelenítőt. Hogy meg tudnánk-e mutatni, milyen elven működik, kinek lehet megfelelő és hogy kinek nem? Persze! Még az...

Epilátorok akciós áron - Árnyesés

A női epilátoroknak előkelő helye van a testápolásban. Hatékony módját képviselik a gyors és fájdalommentes szőrtelenítésnek a szép és puha bőr elérésének útján.. A test teljes felületén sikerrel távolítják el a szőrt - hónaljakról, ágyékról, hasról vagy arcról.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ