30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

ARMODD Silentwatch 5 Pro ezüst/bőr

Termékkatalógus
ARMODD Silentwatch 5 Pro ezüst/bőr
3,5 4 értékelés
Okosóra - férfi, Android és iOS kompatibilis IPS kijelző, Bluetooth, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP67 vízállóság, magyar nyelvű vezérlés
46 790 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  Armdsmt01f Termékszám:  9054
ARMODD Silentwatch 5 Pro ezüst/bőr 46 790 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

ARMODD Silentwatch 5 Pro ezüst/bőr

Az ARMODD Silentwatch 5 Pro prémium okosóra nagy felbontású kijelzővel rendelkezik

Az ARMODD Silentwatch 5 Pro okosóra egyesíti az elegáns designt és a kívánatos funkciókat. Nem számít, hogy Android vagy iOS telefonod van-e, a készülék mindkét rendszerrel működik. Az ARMODD Silentwatch 5 Pro karcsú, kerek kialakítással és nagy, 1,5"-es IPS kijelzővel rendelkezik. Az óra oldalán egy gomb és egy forgókerék található a könnyű kezelhetőség érdekében. Miután párosítottad az ARMODD Silentwatch 5 Pro okosórát amobiltelefonoddal Bluetooth-on keresztül, értesítéseket kaphatsz az alkalmazásoktól, vagy vezérelheted a zenelejátszást, vagy akár telefonálhatsz is. Könnyedén kiválaszthatod a számlapok megjelenését ízlésednek vagy aktuális hangulatodnak megfelelően. Az órában összesen 6 vár rád + lehetőséged van egy tetszőleges fényképet háttérként beállítani, de a mellékelt alkalmazásban több mint 200 darabot találsz, köztük animáltakat is.

Az ARMODD Silentwatch 5 Pro okosóra legfontosabb jellemzői, ezüst, bőrszíjjal

  • A Silentwatch 5 Pro letisztult, elegáns formatervezéssel nyűgöz le, amely eseményekre és sportoláshoz egyaránt alkalmas
  • Prémium fémtest
  • Színes és teljesen érintésvezérelt 1,5"-es IPS kijelző 454 x 454 px felbontással
  • Kiváló olvashatóság közvetlen napfényben
  • A kijelző bekapcsolása egy csuklómozdulattal vagy koppintással
  • A 320 mAh kapacitású akkumulátor akár 7 napos normál használatra is elegendő energiát biztosít
  • Az okosóra számolja az alvás hosszát és hatékonyságát
  • Az ARMODD Silentwatch 5 Pro lehetővé teszi, hogy közvetlenül az óráról kezdeményezz hívásokat egy párosított okostelefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül kell lennie) és vezéreld a zenét
  • Intuitív vezérlés érintőképernyőn és két funkciógombon keresztül
  • Stopperóra közbenső időméréssel
  • Párosítsd okostelefonoddal Bluetooth-on keresztül (5.2), hogy értesítést kaphass a bejövő hívásokról, SMS-ekről, e-mailekről és alkalmazásüzenetekről
  • Az ARMODD Silentwatch 5 Pro az IP67-nek megfelelően vízálló
  • Az óra 6 számlapot tartalmaz, az alkalmazásban pedig több mint 200 továbbit találsz, köztük animáltakat is
  • Egy tetszőleges fényképet is beállíthatsz számlapként
  • Az óra valós időben és rendszeres időközönként méri a pulzusszámot, a vérnyomást, a vér oxigéntelítettségét és az EKG-t
  • 11 sportmód a teljesítményméréshez
  • A WearPro alkalmazás átfogó áttekintést nyújt a tevékenységekről, további órafelületekről és az óra kezeléséről
  • A csomag tartalma: ARMODD Silentwatch 5 Pro okosóra, mágneses USB töltőkábel, kézikönyv, fekete díszdoboz

Tartsd ellenőrzés alatt az egészségedet az ARMODD órával

Szeretnéd nyomon követni az aktivitásodat, és különösen azt, hogy mennyit sétáltál, milyen gyors a tempód, a vérnyomásod, az EKG-d és még sok minden mást? Az ARMODD Silentwatch 5 Pro okosóra pontosan ezt az információt nyújtja. Nem kell korlátoznod magad a normál tevékenységekre, de ha teljes mértékben a sportnak szeretnéd szentelni magad, az ARMODD óra lépést fog tartani veled. Az okosóra11 sportmóddal rendelkezik, így lehetőséged van az olyan tevékenységek, mint például a gyaloglás, futás, kerékpározás, ugrókötél, tollaslabda, kosárlabda, futópad, futópad, jóga, szabad mozgás, tornaterem és ellipszis rögzítésére. Az eszköz az alvás időtartamát és minőségét is méri. Az ARMODD Silentwatch 5 Pro a megfelelő légzésre való felkészülést kínálja, a nők pedig értékelni fogják amenstruációs ciklus állapotának diszkrét kijelzését.

Bejövő értesítések és egyéb funkciók

Párosítsd az ARMODD Silentwatch 5 Pro okosórát a mobiltelefonoddal Bluetooth technológián keresztül, és fogadj értesítéseket a bejövő üzenetekről, hívásokról, e-mailekről és alkalmazás értesítésekről. A beépített mikrofonnal és hangszóróval használhatod a hangasszisztenst és hívásokat kezdeményezhetsz közvetlenül a csuklódról. Az ARMODD Silentwatch 5 Pro okosóra zenelejátszásvezérlésére, az aktuális időjárás megtekintésére vagy elveszett telefon megtalálására is alkalmas. Ezen funkciók használatához a készüléket a telefonhoz kell csatlakoztatnod, és annak hatótávolságán belül kell lennie.

Prémium fémtest, kerek kialakítás és számlapok nagy választéka

A kerek formatervezés klasszikus, amely soha nem megy ki a divatból. Nagyszerű áttekintést nyújt, például sportolás közben, és elég szalonképes lesz, ha társaságba mész. Az ARMODD okosóra 1,5"-es HD érintőképernyős kijelzője könnyen leolvasható, és az eszköz kezelése gyors és intuitív. A kijelzőt egy csuklómozdulattal vagy egy koppintással ébresztheted fel. Az ARMODD Silentwatch 5 Pro okosóra6 számlapot tartalmaz, de az alkalmazásban több mint 200 egyéb menő számlapot találhatsz, köztük animáltakat is. Bizonyára nem okoz majd gondot, hogy kiválaszd a számodra legmegfelelőbbet. Ha szeretnéd, az ARMODD Silentwatch 5 Pro számlapján egy általad kiválasztott fényképet is beállíthatsz.

Az ARMODD Silentwatch 5 Pro összes adatát egy áttekinthető alkalmazásban láthatod

A kényelmes használat a jó felhasználói élmény egyik kulcseleme. Az alkalmazáson keresztül a beállításokat pontosan a saját ízlésed szerint állíthatod be. Könnyedén beállíthatod, hogy az ARMODD Silentwatch 5 Pro órára például csak az Instagramról szeretnél értesítéseket kapni, de a Facebookról nem bukkanjanak fel posztok. Beállíthatod az ébresztési módot is. Az alkalmazás naplóként isszolgál az összes sporttevékenységről és az ARMODD okosóra által rögzített értékekről (elégetett kalóriák, pulzusszám, véroxigén-telítettség vagy megtett lépések).


Paraméterek

Összehasonlít
Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Rendeltetés
Férfi Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés
Férfi Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
46 mm Kész!
Tok anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Tok színe
Ezüst Kész!
Vízállóság
IP67 Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
54 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Vezeték nélküli töltés, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hangsegéd
Google Asszisztens, Siri Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Szíj

Strap colour
Barna Kész!
Szíj anyaga
Bőr Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csatlakoztatás típusa
22mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Belső tárhely
Nem Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"
» További vérnyomásmérős okosórák"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ARMODD Silentwatch 5 Pro ezüst/bőr Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARMODD Silentwatch 5 Pro stříbrná/kůže. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ARMODD Silentwatch 5 Pro strieborné/koža. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ARMODD Silentwatch 5 Pro Silber/Leder. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ARMODD Silentwatch 5 Pro Silber/Leder.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ