Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

ARMODD Squarz 9 Pro ezüst

Termékkatalógus
ARMODD Squarz 9 Pro ezüst
2,6 5 értékelés
Okosóra - uniszex, magyar nyelvű vezérlés, IPS kijelző, érintőkijelző, telefonálás módja az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), pulzusmérés, EKG mérés, alvásfigyelés, vérnyomásmérés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód és egyedi számlapok, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, vízállóság IP67, max. akkumulátor üzemidő 120 óra, tok anyaga műanyag
Kód:  Armdsmt02b Termékszám:  9005

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ARMODD Squarz 9 Pro ezüst

ARMODD Squarz 9 Pro elegáns négyzet alakú okosóra

Az ARMODD Squarz 9 Pro okosóra nagyszerű neked és Android vagy iOS rendszerű mobiltelefonod számára. A készülék prémium kivitelezése elegáns négyzet alakkal, 1,72 hüvelykes, nagyméretű kijelzővel és praktikus forgatható lünettával emelkedik ki, amely gyors és intuitív működést tesz lehetővé. Az ARMODD Squarz 9 Pro és a mobiltelefonod Bluetooth technológián keresztül történő párosítás után értesítéseket fogsz kapnia különbözőalkalmazásokból, Bluetooth-hívásokat kezdeményezhetsz vagy vezérelheted a zenelejátszást. A számlapot könnyedén kiválaszthatod az ízlésednek vagy az aktuális hangulatodnak megfelelően. Az órában több, mint 8 számlap vár, és akár fényképeket is választhatsz háttérként, de a készülékhez tartozó alkalmazás további több, mint 100 változatot rejt, beleértve az animáltakat is. Az ARMODD Squarz 9 Pro okosóra egy 180 mAh-s akkumulátort rejt magában, amely normál használat mellett akár 5 napig is bírja.

Az ARMODD Squarz 9 Pro, ezüst okosóra legfontosabb jellemzői

  • Az ARMODD Squarz 9 Pro színes, világos, 1,72 hüvelykes kijelzővel rendelkezik fekete szélek nélkül, magas felbontással
  • A 180 mAh-s akkumulátor normál használat mellett akár 5 napra elegendő energiát biztosít
  • Intuitív vezérlés érintőképernyőn keresztül és az okosóra oldalán lévő elegáns kialakítású forgó lünettával
  • Párosítás okostelefonnal Bluetooth-on keresztül, így értesítést kapsz a bejövő hívásokról, SMS-ekről, e-mailekről és üzenetekről az alkalmazásokból
  • A sikeres párosítás után vezérelheted a zenelejátszás a telefonodon vagy telefonhívásokat bonyolíthatsz le (integrált mikrofon és hangszóró)
  • Az ARMODD Squarz 9 Pro az IP68 szabvány szerint vízálló
  • Az órában 8 számlap közül választhatsz, akár saját fényképet is állíthatsz be, és az alkalmazásban több, mint 100 vár rád, beleértve az animáltakat is
  • Az ARMODD Squarz 9 Pro okosóra elegáns megjelenéssel és prémium kidolgozással büszkélkedhet
  • Az óra valós időben és rendszeres időközönként méri a szívritmust, valamint az indikatív vérnyomást
  • Sport üzemmód: sétálás, kocogás, kerékpározás, ugrókötél, tollaslabda
  • A csomag tartalma: ARMODD Squarz 9 Pro okosóra, ajándék sport szilikon szíj, USB töltőkábel, díszdoboz

ARMODD Squarz 9 Pro nagy méretű kijelzővel és intuitív vezérléssel

Minden fontos információ egy átlátható 1,72 hüvelykes, nagyméretű kijelzőn jelenik meg. Nagyszerű fényerővel, színekkel és kontraszttal emelkedik ki. Ennek és a forgó lünettának köszönhetően az ARMODD Squarz 9 Pro okosóra teljes mértékben intuitívan működik. Az okosórát körbeölelő, forgatható lünetta segítségével gyorsan görgethetsz a menük között és adhatod meg a beállításokat az igényeidnek megfelelően. Ez még a formatervezés szempontjából is zseniális megoldás, amely nem csorbítja az ARMODD Squarz 9 Pro megjelenését - épp ellenkezőleg, kiemeli eleganciáját.

ARMODD Squarz 9 Pro okosóra

Az ARMODD Squarz 9 Pro óra a telefonbeszélgetéseknek sem szab gátat

A beépített hangszórónak és mikrofonnak köszönhetően az ARMODD Squarz 9 Pro órával telefonálhatsz is. Csak csatlakoztasd a készüléket a telefonodhoz Bluetooth vezeték nélküli technológián keresztül. Így a telefonodról például könnyedén vezérelheted a zenelejátszást is.

ARMODD Squarz 9 Pro okosóra

Az ARMODD órákkal az egészségedre is figyelhetsz

Szeretnél átfogó képet kapni a tevékenységeidről és főleg arról, hogy mennyit sportoltál, mennyire gyors a szívritmusod, milyen magas a vérnyomásod és még sok más? Az ARMODD Squarz 9 Pro okosóra gond nélkül kezeli ezt a kívánságot. Nem kell a szokásos tevékenységekre korlátoznod magad, adj bele mindent a sportba, az ARMODD óra lépést fog veled tartani. Az eszköz előre beállított sportmódokkal is büszkélkedhet.

Kulaté chytré hodinky

Animált és egyedi számlapok széles választéka

Az ARMODD Squarz 9 Pro okosórán 8 számlapot találsz, ám további több, mint 100 fantasztikus változat vár rád az alkalmazásban, ráadásul számos animált közül is választhatsz. Bizonyára nem fog gondot okozni, hogy kiválaszd a számodra legmegfelelőbbet. Ha szeretnéd, a számlapot bármikor megváltoztathatod - a hangulatodnak vagy az alkalomnak megfelelően. Az ARMODD Squarz esetében teljes mértékben az igényeidre szabhatod a számlapot.

Minden adatodat az ARMODD Squarz átlátható alkalmazásában láthatod

A kényelmes működés a jó felhasználói élmény elengedhetetlen eleme. Az alkalmazáson keresztül abszolút személyre szabhatod a beállításokat. Egyszerűen állítsd be az ARMODD Squarz 9 Pro-n, hogy például az Instagram értesítések felugorjanak, de a Facebook-ról érkezők már ne. Akár az ébresztés módját is megadhatod. Az alkalmazás naplóként is szolgál a sporttevékenységeid számára és nyomon követi az ARMODD általrögzített értékeket (elégetett kalóriák, szívritmus, véroxigénszint vagy megtett lépések száma).


Paraméterek

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Séta Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
120 óra (5 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Kész!
Számlap alakja
Szögletes Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
40 mm Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Ezüst Kész!
Vízállóság
IP67 Kész!
Vezérlés módja
Érintőképernyő Kész!
Tömeg
50 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth Kész!
Szenzorok és hardver
Mikrofon, Hangszóró, Oximéter, Barométer, Rezgés, Gyorsulásmérő, Giroszkóp Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Séta Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Ébresztőóra, Dátum, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
Telefon párosítás GPS-en keresztül Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

Szíj

Strap colour
Ezüst Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
13 cm Kész!
Csukló max. kerülete
20 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
20mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
120 óra (5 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
72 óra (3 nap) Kész!
Belső tárhely
Nem Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"
» További vérnyomásmérős okosórák"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ARMODD Squarz 9 Pro ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARMODD Squarz 9 Pro stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ARMODD Squarz 9 Pro strieborné.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ